Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes

4
30 min-
Bijgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 1 l water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Verhit 2 el olie. Fruit de ui en gedroogde tomaat ca. 2 minuten. Schep de tomatenpuree erdoor en verwarm ca. 1 minuut. Voeg de rijst toe en schep goed door elkaar zodat alle korrels glanzen. Schenk bouillon bij de risotto tot de rijst net onder staat. Blijven roeren! Voeg steeds een scheut bouillon toe als het vocht bijna is opgenomen. Na 20 minuten is de risotto smeuïg. Verhit de overige olie in een koekenpan. Bak de tomaatjes aan takjes ca. 3 minuten; halverwege keren. Bestrooi ze met zout, peper en basilicum. Schep de boter en Parmezaanse kaas door de risotto. Verdeel de tomatenrisotto over 4 borden en leg de takjes tomaat en basilicum e

Tomatenrisotto met gebakken trostomaatjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Wrapburger
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespies to go
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse salade van bietjes, aardbeien en spinazie
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zomergroenten met geitenkaas
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse tomatenrisotto met zalm en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenrisotto uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept