Sorbet Van Mango, Appel En Passievrucht

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de suiker met het sap en water en roer op het vuur,zonder aan de kook te laten komen,tot de suiker opgelost is . Breng het suikerwater aan de kook en laat het,onafgedekt en zonder roeren,ca. 12 minuten zachtjes doorkoken of tot de siroop iets ingedikt is(de siroop mag niet van kleur veranderen). Laat de siroop afkoelen . Mix de mango glad. Roer met de passievrucht door de suikersiroop en schenk in een diepvriesdoos van 20 x 30 cm. Dek de doos af met folie en vries het mengsel in tot het net vast begint te worden . Klop het sorbetmengsel met de elektrische handmixer dik en luchtig . Doe terug in de doos en laat afgedekt bevriezen . Klop het mengsel nogmaals in een grote kom . Voeg een voor een de eieren toe . Klop het mengsel luchtig en doe het terug in de diepvriesdoos . Laat het opnieuw helemaal bevriezen . Per portie: 0,1 g vet; 1704 kj. Bewaren : De sorbet kan tot een week tevoren klaargemaakt worden.

Sorbet Van Mango, Appel En Passievrucht is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept