Risotto Di Gorgonzola

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bouillon. Bak intussen de uien goudgeel en voeg de gesnippere knoflook toe. Voeg wat olie toe in de pan en voeg de rijst toe. Schep die goed om, zodat de olie er goed doorheen zit. Voeg nu beetjes bouillon toe en wacht tot het ingekookt is voordat je een nieuwe scheut bouillon toevoegt (op deze manier trekt de bouillon lekker de rijst in). Bak intussen het gehakt met zout en verse peper. Snijd de prei in ringen en de champignons in vieren en roerbak deze groenten goed. Als de rijst klaar is (proeven....) voeg je het vlees en de groenten toe. Snijd de kaas in kleine stukjes en laat deze smelten in de rijstmassa. Klaar is kees!

Risotto Di Gorgonzola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept