Taartje Van Geitenkaas Met Rabarbercompote

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de rabarber in de pan,voeg bijna alle honing toe en laat de rabarberstukjes in 12-15 min heel zachtjes gaar worden.. Rooer regelmatig voorzichtig om,maar zorg dat de stukjes heel blijven.. Verwarm de oven voor op 225c.. Snij uit het bladerdeeg 4 rondjes ter grootte van de plakken geitenkaas.. Leg de deegrondjes op de bakplaat prik ze regelmatig in en bak ze in 10 min in het midden van de oven lichtbruin en luchtig.. Dek de deegrondjes af met alluminiumfolie als ze te donker worden.. Neem de bakplaat uit de oven,maar laat de oven aan.. Leg op elk bladerdeegrondje een plak geitenkaas.. Bedruppel de kaas met wat notenolie en honing.. Bak de kaasrondjes 5-6 min zodat de kaas licht kleurt en warm wordt.. Serveer de warme kaasjes met de rabarbercompote........

Taartje Van Geitenkaas Met Rabarbercompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Compote van knapperige rabarber met yoghurt
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercompote met kardemompudding
Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige pavlova met rabarbercompote
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber-crumble
35 min
Bekijk recept

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginetaartje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept