Zelf Chinese Dumpling Vellen Maken

0
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doen helft van meel in een kom en giet er wat van de warm water bij.
  • 2 Werk nu met jou vingertoppen de water door de meel tot alle water is verzadigd.
  • 3 Doen weer wat warm water bij en herhaal proces. (zorg wel dat de water steeds warm is, anders maak jij het even weer warm)
  • 4 Doen overige water bij en nu kan jij het water met een lepel verder goed door meel mengen tot een slappe bol deeg is gevormd.
  • 5 Haal bal deeg uit kom en kneed dit op een werkvlak totdat dit elastisch is en bewaar onder plastiek folie. (dit duur in totaal zo 20 min.)Bestuif wel werkvlak met overgebleven meel zodat deeg niet plakken.
  • 6 Doen 3/ 4 van ander helft bloem in kom en herhaal het gehele proces zoals beschreven. (door minder meel, zal jij merken dat een nog een slapper bal meel is gevormd)
  • 7 Doen bal op werk vlak en voeg wat meel erbij. Kneed tot alle meel is opgenomen.
  • 8 Herhaal proces door meel toe te voegen tot een stevige bal is gevormd. (dit duur in totaal zo 20 min.)
  • 9 Nu doen jij beiden ballen deeg tezamen op werkvlak en kneed ze samen en als deeg nog te slap voelt doen jij nog meel erbij. Het moet een echt stevige elastisch deeg worden. 1
  • 0 Laat rusten voor 20 min. onder plastiek folie. (ondertussen kan jij de vulling klaar maken)

Zelf Chinese Dumpling Vellen Maken is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept