Recepten met varkenshaas

677 recepten met varkenshaas

Varkenshaas

Varkenshaas Varken: Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

Mexicaans Varkenshaasje

500 gram Varkenshaas 1 eetlepel Mexicaanse kruiden 3 bosuitjes ? rode Spaanse peper 3 sinaasappels 15 gram verse koriander of peterselie 75 gram margarine 2 dl. vleesfond of vleesbouillon. Voorbereiding Vouw het puntje van de varkenshaasjes te... bekijk recept »

Mexicaanse Sate

1 klein rood pepertje 1 bosje of 2 zakjes verse koriander 1/2 bosje peterselie knoflook ma?solie zeezout 500 g varkenshaas satestokjes Bereidingswijze Halveer het pepertjeverwijder zaad en lijsten. Stroop het blad van de kruidentakjes. Pel 2 teentjes... bekijk recept »

Chinese Fondue

Voor de bouillon: 2 1/2 liter water een snufje zout bladeren van witte selderij + 1 wortel 1 ui 1 blokje kippe- of visbouillon 1 theelepel zout groen van 2 selderijtakjes 5 peperbolletjes Voor de fondue: 4 X 100 gr zalmfilet 4 X 100 gr lottefilet V... bekijk recept »

Knapperig Vlees

300 gr varkenshaas, 2 plakjes verse gember2 knoflooktenen12 slablaadjes(ijsberg)sojasaus4 dl oliemaizena5-kruidenpoeder(toko)suiker1/2 tl Sichuan peper of zwarte peperkorrelszouthoisin- of pruimensaus. Hulpmiddelen WOK Hulpmiddelen - WOK Voorbereid... bekijk recept »

Oosters varkenshaasje

800 g varkenshaas2 cm verse gember5 el sojasaus3 el vloeibare honing1 el rode wijnazijn2 el olijfoliekaneelpaprikapoedercayennepeperzoete chilisaus1 teentje knoflookpeperzout200 g eiernoedels (gedroogd)0.25 Chinese kool100 g sojascheuten0.5 bosje len... bekijk recept »

Varkenshaasje in bladerdeeg met spinaziestoemp

800 g varkenshaas500 g bladerdeeg800 g aardappelen250 g paddenstoelen1 kl gehakt peterselie1 kl tijm (gehakt)mosterd1 eidooier1 sjalot500 g bladspinaziebotermelkolijfolienootmuskaatpeperzout1. Maak de paddenstoelen schoon en snij of hak ze heel fijn.... bekijk recept »

Varkenshaasje met een mosterdkorstje

800 g varkenshaas800 g krieltjes400 ml kalfsfond400 g doperwten (vers of diepvries)4 lente-uien (enkel het wit)1 kl tomatenpuree100 ml witte wijn125 ml groentebouillon4 el broodkruim2 el bladpeterselie (gehakt)12 blaadjes munt1 el mosterd2 el geraspt... bekijk recept »

Pagina 68 van 68