209 recepten met fricandeau
1 kilo varkensfricandeau 1 citroen zout 1 grote ui 1 stengel bleekselderij 200 gram gedroogde abrikozen 200 gram gekonfijte dadels zonder pit 2 eetlepels zonnebloemolie 75 gram boter 2 eetlepels gehakte Italiaanse kruiden (oreganotijmbasili... bekijk recept »
1 appel (in kleine blokjes) 1-2 deciliter appelsap 50 g boter 750 g fricandeau 1 eetlepel kaneel 30 g rozijnen snufje zout 1. Schep in een kom de appel, rozijnen en kaneel door elkaar. Snijd de fricandeau aan de korte zijde over de hele lengte in, zo... bekijk recept »
600gr Fricandeau4 theelepels paprikapoeder1 bakje (200 gr)Champignons2 blikken gepelde tomaten2 theelepels rozemarijn2 theelepels tijmvleesbouillontablet(ten)naar smaak2 dl droge witte wijn3 teentjes knoflook1/8 liter lichtzure room (bv. "room culina... bekijk recept »
750 gr. fricandeau1 bekertje creme fraice,150 gr. katenspek3 eetl olijfolie,1 takje peterselie,tijm,zout,peper,1 ui en 2 1/2 dl cider. Fricandeau bestrooien met zout en peper. Olie in Braadpan verhitten en het vlees in ca. 10 min. rondom bruinbakken,... bekijk recept »
2 radijsjes 1 bosuitje 40 g ricotta (versgemalen) peperzout 1 mini ciabatta 2 plakjes varkensfricandeau Bereidingswijze Was en snipper de radijsjes. Maak het bosuitje schoon en snij in ringetjes. Vermeng de ricotta met de radijs en ui. Breng op ... bekijk recept »
2 kleine aubergines zout 100 g mozzarella 150 g cherry/kerstomaatjes 1 eetl. olijfolie 2 eetl. pesto 12 plakken fricandeau (vleeswaren) versgemalen peper 2 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) Voorbereiding Snijd de aubergines in dunne plakken... bekijk recept »
2 laurierbladen 2 dl. rode wijn 1 snufje zout 40 gram geraspte parmezaanse kaas 1 snufje peper 1 stengel bleekselderij 1 teentje knoflook 400 gram pasta wat boter om in te vetten 1 eetlepel italiaanse kruiden 400 gram fricandeaublokjes 1 theelepel ro... bekijk recept »
600 gram varkensfricandeau 500 gram tomaat1 dl (wit,droog)wijn 25 gr (room-)boter 3 ui (bos-) 3 plakjes (ontbijt-) spek 2 eetlepels pesto 2 eetlepel (olijf-) olie Verhit de boter en de olie in een braadpan. Bak de fricandeau rondom bruin en braad het... bekijk recept »
1 plak fricandeau van 100 g 16 marasquinkersen 1 mango chutney 1 cocktailprikkers Snijd de fricandeau in 16 blokjes. Besmeer die dun met mango chutney en prik er met een cocktailprikker een marasquinkers op. bekijk recept »
2 radijsjes 1 bosuitje 40 gm ricotta 1 (versgemalen) peper 1 zout 1 mini ciabatta 2 plakjes varkensfricandeau Bereidingswijze: Was en snipper de radijsjes. Maak het bosuitje schoon en snij in ringetjes. Vermeng de ricotta met de radijs en ui. Breng o... bekijk recept »