209 recepten met fricandeau
500 gram vastkokende aardappelen 300 gram bospeen 150 gram spinazie 2 lamsfricandeau's a 300 gram ? citroen zout peper 70 gram koude boter of margarine 3/4 dl halfdroge witte wijn ? eetlepel vloeibare honing ? pot vleesfond (380 ml) ? zakje verse ker... bekijk recept »
1 schoongemaakte ui 1/4 komkommer, gehalveerd en zaad verw; ijderd 1/2 groene paprika, zaad verwijderd 1/2 rode paprika, zaad verwijderd 1 slice ananas uit blik 100 deciliter ananassap 3 eetlepel(s) witte wijnazijn 1 eetlepel(s) chilisaus of 1/2 tl T... bekijk recept »
5 naaldjes rozemarijn 2 blaadjes salie 1 klein teentje knoflook 1 peper 1 zout 600 gm kalfs- of varkensfricandeau 1 mosterd ----VOOR DE SAUS---- 1 1/2 bosje peterselie 1 teentje knoflook 2 augurkjes 1 eetlepel(s) kappertjes 4 ansjovisfilets (blik) 1... bekijk recept »
1 plak fricandeau van 100 g 16 marasquinkersen mango chutney cocktailprikkers. Snijd de fricandeau in 16 blokjes. Besmeer die dun met mango chutney en prik er met een cocktailprikker een marasquinkers op. bekijk recept »
2 radijsjes 1 bosuitje 40 gm ricotta 1 (versgemalen) peper 1 zout 1 mini ciabatta 2 plakjes varkensfricandeau Bereidingswijze: Was en snipper de radijsjes. Maak het bosuitje schoon en snij in ringetjes. Vermeng de ricotta met de radijs en ui. Breng o... bekijk recept »
2 radijsjes 1 bosuitje 40 g ricotta (versgemalen) peperzout 1 mini ciabatta 2 plakjes varkensfricandeau Bereidingswijze Was en snipper de radijsjes. Maak het bosuitje schoon en snij in ringetjes. Vermeng de ricotta met de radijs en ui. Breng op ... bekijk recept »
200 g tutti frutti appelsap en 2 kruidnagels 1 ui 500 g varkensfricandeau versgemalen peper 1 takje verse tijm 1 laurierblad 1 eetl. cognac 3 eetl. plantaardige olie 40 g boter 2 eetl. bloem 3 dl donker bier 2 plakken ontbijtkoek zout Verhit de bote... bekijk recept »
500 gram fricandeau - 500 gram champignons - 2 middelgrote uien of 6 sjalotjes - 4 tenen knoflook - 3 eetlepels tomaten puree( dubbel) 1 eetlepel kerriepoeder - thijm - kruidnagel - sambal - laurier - peper - bouillonpoeder - koksroom - tarwebloem - ... bekijk recept »
300 g fricandeau200 g garnalen (gepeld)1 deciliter slasaus2 eetlepels ketjap manis1 eetlepel gembersiroop1/2 eetlepel sesamolie1 eetlepel sesamzaad (geroosterd)2 liter bouillon (kippen)2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt)1 lenteuitje (in dunne ... bekijk recept »
7 ons varkensfricandeau2 gesnipperde sjalottenpeperpaprikapoederkerriezoutknoflookprovencaalse kruiden1/2 glas witte wijn1/2 tl mosterdscheutje limoensapscheutje worchestershiresausscheutje madeira2 el kappertjesroom culinair of creme fraicheallesbin... bekijk recept »