431 recepten met hamlappen
Half glas gezeefde tomaten 2 stuks hamlappen ( ca. 125 gram per stuk) 2 plakjes katenspek ( in reepjes gesneden) 1 tl kruiden italiaanse 1 el olijfolie 250 g zuurkool uit het vat zout en peper Bereidingswijze Meng 1 tl Italiaanse kruiden en peper... bekijk recept »
Peperzouthalf glas gezeefde tomaten1 el. olijfolie1 tl. Italiaanse kruiden2 hamlappen2 plakjes katenspek250 gram zuurkool Bereidingswijze Meng 1 tl. Italiaanse kruiden en peper door 1 el. olijfolie en wrijf hiermee de hamlappen in. Laat de hamlappen ... bekijk recept »
750 g hamlappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 theel. Provençaalse kruiden 1/4 l rode wijn 50 g boter 1 1/2 l vleesbouillon (van tabletten) 1 l blik gepelde tomaten Zeef het vlees en vang de marinade op. Haal de knoflookteentjes uit de marinade. Ve... bekijk recept »
4 hamlappen (dunne à 100 g) 1 kleine ui 1 blik perziken (op sap à 410 ml) 4 eetlepels olie 1/2 eetlepel gemberwortel (fijngeraspt) 1 theelepel komijnzaad 1/2 theelepel kaneel 1 eetlepel tomatenpuree snufje zout snufje peperPel de ui en snipp... bekijk recept »
700 gram hamlappenzoutversgemalen peper1 eetlepel vers citroensap1 rode ui in ringen3 winterwortels geschild en in plakken2 CM gemberwortel geschild1 kaneelstokje2 eetlepel olijfolie300 milliliter kippenbouillon van tabletrömertopf of ovenschaal... bekijk recept »
100 g spekblokjes (uitgebakken)2 stuk(ken) sjalotjes400 g gesneden, panklare boerenkool4 el mosterd1 stuk(ken) rode paprika (in blokjes gesneden)1 beker(tje) slagroom 125 ml4 stuk(ken) hamlappen30 g boter1 teentje(s) knoflook (fijngesneden)450 g pank... bekijk recept »
450 g panklare vast kokende aardappelen 400 g gesneden, panklare boerenkool 4 hamlappen 2 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 rode paprika 100 g spekblokjes (uitgebakken) 1 bekertje PLUS slagroom 125 ml 4 eetlepels Marne honing mosterd 235 gram p... bekijk recept »
500 g hamlappen in grove stukken50 g boter1 kilo panklare hutspot1 el verse tijmblaadjes250 ml vleesbouillon(van tablet)150 ml volle melk3 plakjes ontbijtkoekin blokjes2 sneetjes oud witbroodverkruimeld Wortel en aardappel in 20 min. gaarkoken, afgie... bekijk recept »
500 gram hamlappen 60 gram boter paprikapoeder peper / zout 1 uitje 4 d lbouillon 250 gram champignons 1-2 dl koffieroom peterselie citroensap. Bereidingswijze Snijd het vlees in dobbelstenen. Verhit de boter en schroei de stukjes vlees rond... bekijk recept »
500 gram hamlappen peper zout rozemarijn citroensap 100 gram boter witte wijn. Bereidingswijze Wrijf het vlees in met zoutpeper en rozemarijn en sprenkel er citroensap over. Verhit de boter en schroei het vlees aan beide kanten dicht. Draai het... bekijk recept »