Recepten met ossenhaas

151 recepten met ossenhaas

Ossenhaas

Ossenhaas Rund: Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund.

Filetto Di Manzo Con Tallegio

700 g ossenhaas16 groene asperges4 dunne plakken parmaham4 plakken tallegio (kaas)3 dl kalfsfond1 dl marsala1 el fijngesneden truffelpeperzout Kook voor de saus de marsala in tot de helft, voeg de truffel en de fond toe en laat inkoken tot een saus. ... bekijk recept »

Asperges met ossenhaas en kerriesaus

800 gr groene asperges 800 gr witte asperges 1 theelepel zout 1 kg ossenhaas 2 eetlepels olijfolie 5 dl room 1 theelepel kerriepoeder 1/2 bosje peterselie Versgemalen witte peper, zout Schil de asperges en kook ze gaar. Verhit de olijfolie in een br... bekijk recept »

Amuse Van Ossenhaas & Wasabi Kaas

50 gr Landana Wasabi kaas rucola 100 gr carpaccio van ossenhaas 2 el olijfolie extra vierge versgemalen peper 50 gram pijnboompitten Leg op iedere amuselepel een paar blaadjes rucola. Bestrijk de ossenhaas licht met de olijfolie. Maal er peper overh... bekijk recept »

Amuse Van Ossenhaas Met Parmezaanse Kaas En Pijnboompitten

100 gr carpaccio van ossenhaas2 eetl. Bertolli olijfolie Riservaca 24 pijnboompittengeroosterd18 blaadjes rucolaVerse Parmezaanse kaas,gerasptzwarte pepervers gemalen Leg op iedere amuselepel wat blaadjes rucola.Bestrijk de ossenhaas licht in met de ... bekijk recept »

Tartaartje Van Ossenhaas En Rucola

200 gram ossenhaas 30 gram rucola 1 eetlepel mosterd of groene pesto (kwestie van smaak) 2 eetlepels balsamico azijn 5 eetlepels extra vergine olijfolie 4 eetlepels parmezaanse kaasgrof schaafsel 2 eetlepels pijnboompittengeroosterd zout en pe... bekijk recept »

Ossenhaas met blackbeandressing

voor 4 à 5 personen: ossenhaas à 600 gram aan een stuk wat peper en zout boter en olie om te bakken 3 uitjes bosje koriander voor de blackbeandressing: 1 rode peper 4 eetlepels olijfolie 1 1/2 eetlepel blackbean sauce 1 eetlepel sherry 1 eetlepel cit... bekijk recept »

Ossenhaas met kruiden uit de oven

Voor 4 personen: 500 g ossenhaas, aan één stuk 300 g paddenstoelen, in stukken 1 eetl olijfolie 1 bosje peterselie, kleingesneden 1 ei 2 eetl paneermeel zout en peper 1 potje rundvleesfond 1 dl cognac 1 dl rode wijn 1 teentje knoflook, kleingesnedenV... bekijk recept »

Ossenhaas Wellington

voor 10 personen: 1 ossenhaas van ca. 2 kilo schoon 100 gram varkensnet 12 plakjes diepvries bladerdeeg (of een grote plak) 2 eidooiers Voor de vulling: 1 kilo champignons 100 gram mager rookspek 1 theelepeltje kerriepoeder 2 uien 2 teentjes knoflook... bekijk recept »

Rollade van gepekelde ossenhaas, ganzenlever en Pa

voor 6 personen: 150 gram ossenhaas 75 gram ganzenlever 40 gram Parmaham 1 dikke aardappel 2 middelmaat Doyenné de Comice peren 50 gram gesnipperde ui olijfolie om in te bakken suiker, verjus, zout naar smaakSnijd de ossenhaas in plakken van 1/2 cm. ... bekijk recept »

Verse deegwaren met ossenhaas en vleestomaten

800 g runderfilet (ossenhaas) paprikapoeder 10 cl olijfolie (extra vierge) 1 ui 2 cl dragonazijn 0.5 dl wijn (wit/droog) 1 dl room 4 tomaten 15 g tomatenpuree 12 kerstomaatjes 2 teentjes knoflook 15 g paneermeel 500 g tagliatelle 0.5 eetlepels dragon... bekijk recept »

Pagina 4 van 16