Recepten met ossenhaas

151 recepten met ossenhaas

Ossenhaas

Ossenhaas Rund: Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund.

Ossenhaas uit de wok

250 g ossenhaas 1 kleine ui 50 g peultjes ½ bakje shii-takes (paddestoelen) ½ rode paprika 1 struikje Shanghai paksoi 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olie 3 eetlepels oestersaus (versgemalen) zwarte peper1. Ossenhaas ... bekijk recept »

Ossenhaas met truffelboter, groene asperges en hazelnoten

125 g boter met zeezout (op kamertemperatuur) 80 g truffel-paddenstoelentapenade 700 g ossenhaas (op kamertemperatuur, van de meesterslager*) 1 tl zeezout 4 el arachideolie 700 g groene asperges 50 g hazelnoten 1 tl selderiezo... bekijk recept »

Antipasti carpaccio

2 eetlepels mayonaise 2 eetlepels melk citroensap worcestershiresauce witte peper en zout 100 g flinterdun gesneden ossenhaas (zelfgesneden of kant-en-klaar rundercarpaccio, bedieningsafdeling of uit koelvak) 1. Verdun de mayonaise met me... bekijk recept »

Ossenhaas met knoflook,ingepakt in pancetta

500 gr ossenhaas aan één stuk 2 teentjes look 12 plakjes pancetta (Italiaans spek) 2 el tijm peper & zout slagerstouw1. Maak de ossenhaas volledig vlies en vet vrij of vraag de slager dit voor je te doen.2. Maak de knoflook schoon en sni... bekijk recept »

Ossenhaas in bladerdeeg

Nodig:[list] 4 plakjes diepvries bladerdeeg 1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries) 75 gram boter bloem om uit te rollen 600 gram ossenhaas zout en versgemalen peper 1 sjalotje 2 dl rode wijn 3 dl kalfsfond 1 eidooier [list]Laat het bladerdeeg ontdoo... bekijk recept »

Ossenhaas in bladerdeeg

4 plakjes diepvries bladerdeeg1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries)75 g boter bloem om uit te rollen600 g ossenhaas zout en versgemalen peper1 sjalotje2 dl rode wijn3 dl kalfsfond1 eidooier- Laat het bladerdeeg ontdooien. Laat de kruiden ontdooien ... bekijk recept »

Ossenhaas in bladerdeeg

4 plakjes diepvries bladerdeeg 1 doosje Italiaanse kruiden 75 gram boter bloem om uit te rollen 600 gram ossenhaas zout en versgemalen peper 1 sjalotje 2 dl rode wijn 3 dl kalfsfond 1 eidooierLaat het bladerdeeg ontdooien. Laat de kruiden ontdooien ... bekijk recept »

Ossenhaas van de tuinmansvrouw

voor 6 personen: 1 kilo ossenhaas zout en peper 200 gram boter 1 kilo geschilde aardappelen 1 kleine bloemkool 500 gram geschrapte worteltjes 8 kleine, ontvelde tomaten 125 gram gekookte doperwten 50 gram boter 1/2 deciliter melk nootmuskaat 1/2 eetl... bekijk recept »

Ossenhaas In Bladerdeeg Met Bospaddestoelenrisotto

1 kilo ossenhaasschoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes bladerdeeg 300 gram risottorijst 200 gram geraspte parmezaanse kaas 2 teentjes knoflook 100 gram room boter (... bekijk recept »

Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten

1 teentje knoflook, fijngehakt 1 dl olijfolie 250 gr ossenhaas 2 eetlepels pijnboompitten 100 gr rucola (raketkruid) of waterkers 2 eetlepels kappertjes (potje) 125 gr stukje parmezaanse kaas Knoflook met olie mengen Ossenhaas paar minuten in diepvr... bekijk recept »

Pagina 3 van 16