Recepten met zeewolf

209 recepten met zeewolf

Zeewolf

Zeewolf Leeft in de Noordelijke Atlantische Oceaan. Voedt zich met schelp- en schaaldieren. Gemiddeld 60 cm.

Zeewolf geflambeerd met ouzo

3 eetlepels olijfolie ½ citroen (geperst) 1 eetlepel zeezout (grof) 4 stukken zeewolffilet 75 ml ouzo (of pernod (slijter))1. In schaal olie, citroensap, zeezout en naar smaak peper door elkaar kloppen. Zeewolf in marinade... bekijk recept »

Zeewolf met groenten

4 zeewolf filets 1 gele paprika, grof gesneden 2 uien, in ringen Zout en peper Scheutje olijfolie 250 gr cherry tomaatjes 2 teentjes knoflook, fijngehaktVerhit de olijfolie in een grote grillpan en leg de zeewolf in de pan als de olie goed verhit is.... bekijk recept »

Zuurkool met vis

4 dikke sneetjes gerookt spek 4 grote gekookte garnalen (maat 30/40) 1 kruidentuiltje 300 g zalmforelfilets 300 g zeewolf- of zeeduivelfilets 1 kg zuurkool met witte wijn 1. Doe de helft van de zuurkool in een grote stoofpan, maak de zuurkool los met... bekijk recept »

Vis met pesto en couscous in krokant jasje

30 g boter 7,5 cl gezouten kokend water 600 g visfilets: schelvis, zeewolf, kabeljauw, enz 100 g couscous 2 tomaten 6 vellen brickdeeg 4 koffielepels verse pesto peper en zout1. Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C). 2. Giet het gezouten kokend water... bekijk recept »

Pakketje van zeewolf

½ courgette ½ zakje verse basilicum (a 15 g) 300 g zeewolffilet (in 2 gelijke stukken) 1 sinaasappel 25 g koude roomboter 50 ml droge vermout (bijv. Noilly Prat, slijter)1. Oven (met bakplaat erin) voorverwarmen op 200 °... bekijk recept »

Zeewolf met dragonkorst en groentesaus

200 g zwarte rijst Rijst Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.Zeewolf met dragonkorst Verwarm de grillstand van de oven voor op 180 ºC. Pluk en hak de dragon. Meng de dragon met de panko, paneermeel en boter. Rol ... bekijk recept »

Gepocheerde zeewolf

1 citroen (schoongeboend) 1 courgette 2 potten vleesfond (a 380 ml) 600 g zeewolffilet (op kamertemperatuur) 2 eieren (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 100 g boter (gesmolten) ½ zak rucola (sla, za... bekijk recept »

Lauwwarme salade met zeewolf en mosselen

250 g snijbonen (in schuine stukken van 2 cm) 250 g sperziebonen (gehalveerd) 200 g doperwten (vers of diepvries) 1 sjalot (fijngehakt) 1 el witte wijnazijn 5 el olijfolie extra vierge 200 g gekookte mosselen 4 stukk... bekijk recept »

Vissoep met rivierkreeftjes

1 eetlepel olijfolie 2 cm verse gemberwortel (in plakjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) ½ gedroogd chilipepertje (verkruimeld) 500 ml gezeefde tomaten (pak) 500 ml visbouillon (van tablet) 4 eetlepels drog... bekijk recept »

Zeewolffilet met peterseliekorstje en groene groenten

200 g sugar snaps 300 g haricots verts 200 g doperwten 250 g mascarpone 1  citroen 4  bosuitjes 0.5 bosje bladpeterselie 3 el olijfolie extra vergine 2 teentjes knoflook 50 g Parmezaanse kaas aan stuk... bekijk recept »

Pagina 1 van 21