Recepten voor zeeduivel

283 recepten voor zeeduivel

Zeeduivel

Zeeduivel

Receptenzoeker

Zeeduivel met peper

5 cl alcoholazijn 2 eetlepels arachide-olie 50 g boter 20 cl droge witte wijn 1 takje laurierblad 5 takjes peterselie 1 eetlepel roze en groene peperbolletjes gemengd 4 sneden zeeduivel 1 takje tijm 5 cl verse room 50 cl vleesfond 6 witte peperbollet... bekijk recept »

Zeeduivel andalouse met saffraan

1 dosis saffraandraadjes 1 bosje gehakte verse koriander 50 g gepelde amandelen, verbrijzeld 4 kleine zeeduivelstaarten 0,5 koffielepel kaneelpoeder 5 eetlepels olijfolie peper en zout 1 rood Spaans pepertje 1 sjalot (lange soort) 20 cl visfumet1. La... bekijk recept »

Zeeduivel met oestermousse en tomaten met tartaar van algen

30 cl droge witte wijn 4 blaadjes gelatine (2 g per blaadje) het sap van één limoen 12 holle oesters 18 kerstomaten 3,5 eetlepel olijfolie 1 cayennepeper 2 potjes tartaar van algen (traiteur) 30 cl visfumet 8 cl wodka 6 zeeduivelmoten zout en peper1.... bekijk recept »

Zeeduivel, mossel, champignons, selder en polderpuree

150 g boter 1 citroen 1 dl dragonazijn 2 filet zeeduivel (100 g per stuk) 20 g gehakte peterselie 20 g geklaarde boter 0,5 groene selder met blad 16 kleine Parijse champignons 16 mosselen 20 g mosterd 200 g polderpuree (Delhaize) 1 dl room 40% V.G. 1... bekijk recept »

Curry van vis met groenten

3 eetlepels arachideolie 2 aubergines 1 afgestreken eetlepel blonde kandijsuiker 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 2 eetlepels fish sauce 2 eetlepels gehakte koriander 0,5 koffielepel gemalen gember 1 teentje... bekijk recept »

Fideuà valenciana

1 afgestreken koffielepel paprikapoeder 1 citroen 400 g Delhaize linguine 8 diepgevroren grote tijgergarnalen (500 g) fijngesneden bladpeterselie 250 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 250 g gepelde tomaten in blo... bekijk recept »

Fishburgers, remouladesaus

1 bord bloem 1 bord paneermeel 4 broodjes naar keuze (pistolets, ciabattina, enz) 1 citroen 1 dik ei 1 eetlepel fijngehakte peterselie 400 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) frituurolie 1 hardgekookt ei 1 eetlepel... bekijk recept »

In de oven gebakken vis op Marokkaanse wijze

bladpeterselie of verse koriander 1 l bouillon (water 2 blokjes) 3 dikke uien een snuifje kaneelpoeder 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.) 1 koffielepel gemalen komijn 3 eetlepels olijfolie peper en zout 150 g... bekijk recept »

Wintervissoep

25 g boter 12 cl droge witte wijn 400 g koolvis 1 kruidentuiltje 4 takjes peterselie 4 preiwitten 2 sjalotten 4 tongfilets 200 g verse room 4 worteltjes 700 g zeeduivels1. Kuis de zeeduivel en de koolvis en snij ze in vier moten. Pel en hak de sjalo... bekijk recept »

Kabeljauw met aardpeerpuree, veldsla en parmezaan

600 g aardperen 1 eetlepel boter 4 kabeljauwfilets (± 175 g per portie) 1 eetlepel olijfolie peper en zout 1 koffielepel rodewijnazijn 1 dl room (light 20% vet) 1 zakje veldsla1. Verwarm de oven voor op 150°C. 2. Was de aardperen en leg ze in koud g... bekijk recept »

Pagina 2 van 29

Receptenzoeker