Recepten met zeebaars

143 recepten met zeebaars

Zeebaars

Zeebaars Lengte ± 65 cm. Er zijn wel 300 soorten zeebaars. De afmetingen variëren van 0,05 tot 300 cm. In Europa komen 15 soorten voor.

Zeebaars met groentesalsa

4 zeebaarsfilet1 chorizoworst (200g)25 g chorizo (voor de chorizochips)2 uien2 wortelen1 courgette2 teentjes knoflook200 ml visbouillon200 ml witte wijn200 ml olijfolierozemarijnpepergrof zeezout1. Snij de chorizoworst in plakjes en de overige 25 gra... bekijk recept »

Gestoomde Zeebaars Met Gestoofde Appelen En Balsamicoazijn

2 kopjes droge witte wijn 2 kopjes water 1 eetlepel zout 8 grote slabladeren 4 zeebaars filets 2 appelen geschild en in partjes van 1cm gesneden oude balsamiso (Modena) 8 verse laurierblaadjes versgemalen peper en zout naar smaak Leg de bladeren op ... bekijk recept »

Zeebaars In Roquefortkorst En Aardappelpuree

4 zeebaarsfilets - 100 gr Roquefort - 100 gr broodkruim - 100 gr boter. Voor de puree : 500 gr aardappelen - 10 a 15 cl volle melk - 100 gr boter - grof grijs zeezout (fleur de sel de Guerande) - peper uit de molen - 4 koffielepels geconcentreerde vi... bekijk recept »

Zeebaars In Zoutkorst

1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasemforelsnoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd zijn. 3 takjes tijm Zoutkorst: 6 eiwitten 500 gram zout Kruidenpannenkoekjes: 75 g bloem 1,5 dl melk 2 e... bekijk recept »

Zeebaars in paprikasaus

600 gram gefileerde zeebaars, 4 gelijke stukken - zout - witte peper uit de molen - ca. 2 eetl. bloem, gezeefd - 2.5 eetl. olijfolie (traditioneel) - 1 kleine ui of sjalot, gesnipperd - 1 grote rode paprika, vruchtvlees grof gesnipperd - 1 grote tom... bekijk recept »

Zeebaars in een honing-limoensausje

Voor 4 personen: 4 zeebaarsfilets 20 sluimerwten 6 pijpajuinen (lente-uitjes) spinazie ¼ venkel Bakken & Braden sap van 2 limoenen 2 eetlepels honing rozemarijn of tijm olijfolieSnijd de lenteuitjes, de sluimerwten en de venkel en stoof alles kro... bekijk recept »

Zeebaars met ovenaardappeltjes

Voor 2 personen: 1 verse zeebaars 6 bloemige aardappelen 2 takjes rozemarijn salieblaadjes 2 knoflookteentjes zwarte peperbollen olijfolie grof zeezout citroenMarinade: Doe twee eetlepels olijfolie in de kom waarin u de aardappelen gaat marineren. Ma... bekijk recept »

Zeebaars met langoestines en asperges

voor 4 personen: 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas 125 g boter 2 vellen brik- of filodeeg enkele sprietjes bieslook zoutDe zeebaarsfilets in 8 ... bekijk recept »

Zeebaars met kappertjes en kruidentomaatjes

8 zeebaarsfilets (diepvries)3 eetl. olijfoliepeper en zout[color=blue:60eaceece4]**Voor de saus:[/color:60eaceece4]3 eetl. uitgelekte kappertjes2 eetl. boter2 sjalotten1,5 dl droge witte wijn100 g zure room1,5 dl visfond2 eetl. fijngesnipperde verse ... bekijk recept »

Op vel gebakken zeebaars met risotto en een

Filet van zeebaars met vel (maar wel volledig ontdaan van schubben). Voor de risotto: gevogeltebouillon, basmatirijst, gemalen kaas, room. Voor de saus: visfumet, Noilly Prat, room, currypoeder.Maak eerst de risotto. Zet de rijst op in de gevogeltebo... bekijk recept »

Pagina 3 van 15