268 recepten met tong
2 bosjes tuinkers 1 bokaal gevogeltefond 25 cl light room 1 preiwit 2 wortels 3 el Solo Vloeibaar 2 tongfilets (elk ca. 500 g)1. Was de tuinkers en laat goed uitlekken. Breng de gevogeltefond aan de kook en voeg de tuinkers toe. Laat drie minuten... bekijk recept »
4 lasagnevellen 8 zeetongfilets 4 gamba's, gepeld en rauw 2 eiwitten 100 g zalmfilet Peper Zout 2 preien 4 groene asperges 2 sjalotten, gesnipperd 1 glas witte wijn 200 ml visfumet 300 ml room 60 g boter1. Kook de lasagnevellen 4 à 5 minuten. Ne... bekijk recept »
1 uitje 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 3 vleestomaten 1/2 bosje verse basilicum 8 tongfilets 1 moot zalm zout versgemalen peper 1/2 dl visbouillon De filets droogdeppen, met zout en peper bestrooien, even laten intrekken. Het vel van de zalm... bekijk recept »
4 mooie zeetongen Voor de saus: 200g mayonaise 2 eetlepels gehakte appelkappertjes 1 fijngesnipperde rode ui 4 eetlepels gehakte tuinkruiden (basilicumpeterseliebieslook en kervel) 1 eetlepel sherry 1 koffielepel sambal oelek 1 eetlepel ketchup Salad... bekijk recept »
-40 g boter -8 eieren -zoutwitte peper -boter om in te vetten -200 g gerookte ossetong (in plakjes) -50 g geraspte emmenthaler -bieslook -een platte ovenschotel invetten -eerst de tong erin verdelen en de gebakken eieren erop leggen -bestrooien met d... bekijk recept »
1 rundertong 3 liter water bis 2/3 mehr 1 groentetuiltje (prei, selder, wort; el, ui) 1 peper 1 zout 1 tijm 1 laurier ----SAUS---- 50 gm bloem 50 gm boter 1/2 liter bouillon 1 doos champignons 1 eierdooier 4 eetlepel(s) madera 1 peper 1 zout ----PU... bekijk recept »
16 tongfilets2 courgettes (kleine)1 bundel jonge wortelen600 g aardappelenhandvol verse dragon (fijngehakt enkele takjes)2 el gehakt peterselie50 ml room100 g boter ( extra)1 kl mosterdpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Schraap de wortele... bekijk recept »
8 tongfilets300 g jonge spinazie4 ansjovisfilets (gehakt)30 g pijnboompitten1 onbehandelde citroen (geraspte schil)4 el gehakt peterselie1 teentje knoflook (gepeld en gesnipperd)olijfoliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. 2. Verhit 2 el olijf... bekijk recept »
4 zeetongen4 tomaten (in blokjes)250 g champignons (in plakjes)300 g garnaalkoppen (en -schalen, bij vishandelaar)0.5 citroen (sap van)1 takje selder (grof gesneden)1 sjalot (gesnipperd)200 ml droge, witte wijn200 ml roomboter1 el gehakt peterseliepe... bekijk recept »
12 tongfilets (kleine, 400 g in totaal)500 g mosselen150 g grijze garnalen800 g aardappelen1 stengel selder1 ei1 ui2 preien2 el gehakt peterselie6 sprietjes bieslook1 takje verse tijm1 blaadje lauriercitroensap100 ml witte wijn300 ml visbouillon100 m... bekijk recept »