Recepten met peultjes

1000 recepten met peultjes

Peultjes

Peultjes Deze groenten eten we in zijn geheel, de schil is zacht en de erwtjes zijn kort ontwikkeld, de Fransen noemen de peultjes: ‘mange-tout’. Zijn het hele jaar door te koop. Goed wassen, de uiteinden wegsnijden en de eventuele draad. + lees meer

Chinese kip in hoisinsaus

500 g kipfilet 2 el aardappelzetmeel 0,5 tl Chinese 5 spices (kruidenmix) 2 el water 300 g pandanrijst 3 el zonnebloemolie 3 paprika's 200 g maïskorrels (of babymaïs) 250 g peultjes 1 g winterwortel 2 tenen knoflook 3 g cm v... bekijk recept »

Gado gado met kroepoek

4 cups Verstegen satésaus kant & klaar (pak 5 x 80 ml) 4 eieren 250 g haricots verts of peultjes 1 komkommer 125 g taugé 4 el gebakken uitjes (bakje 100 g) 60 g lange plakken kroepoek1. Kook de eieren in 6 min. half zacht. Koo... bekijk recept »

Lamsstoofpot

8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn ½ eetlepel vloeibare honing 250 ml kippenbouillon 1 zak tuinerwten (vers (200 ... bekijk recept »

Tofu met paddestoelen

375 g tofu naturel 100 ml roerbakolie 2 cm verse gemberwortel (geraspt) 2 bosuitjes (in schuine ringetjes) 1 winterwortel (in dunne schuine plakjes) 100 g peultjes (gehalveerd) 100 g shii-takes (in plakjes) 100 ... bekijk recept »

Noedelsoep met courgettelinten

6 cm verse gember (zakje 150 g) 2 liter water 2 runderbouillontabletten 1 el vissaus 1 el kokospalmsuiker 2 steranijsjes (zakje) 4 eieren 1 courgette 500 g Thaise roerbakmix 200 g peultjes 100 g gerookte kipfilet (v... bekijk recept »

Thaise vissoep

2 eetlepels olie 1 eetlepel Thaise rode currypasta 1 blik tomatenblokjes (400 g) 200 ml kokosmelk 4 eetlepels Thaise vissaus 1 eetlepel lichte sojasaus 300 g tilapiafilet ((vis), in dunne plakjes) 100 g peultjes 1 gele papri... bekijk recept »

Kip in Indiase roerbaksaus

150 g snelkookrijst 150 g peultjes 1 schaaltje minimaïs (125 g) 4 pappadums naturel (doosje a 100 g) 3 eetlepels olie 250 g kipfilet (in reepjes) 1 pot Indiase roerbaksaus (570 g) ½ zakje verse koriander (a... bekijk recept »

Indiase krieltjes met bloemkool en kalkoen

3 cm verse gember 2 el arachideolie 900 g kleine krieltjes 2 el curry madras specerijenmelange 300 g kalkoenfilet à la minute 450 g bloemkoolroosjes (diepvries) 200 g peultjes 15 g koriander1. Rasp de gember. Verhit de olie in een ... bekijk recept »

Groene curry met garnalen

150 g basmatirijst 2 el arachideolie 250 g reuzegarnalen (ontdooid, schoongemaak) 200 g worteltjes en doperwten 1 limoen (schoongeboend) 300 g thai green curry cooking sauce 200 g peultjes 15 g koriander1. Kook de rijst volgen... bekijk recept »

Pittige noedelsoep met grote garnalen

1 zak cocktailgarnalen (diepvries, 500 g) 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 1 limoen 1 liter kippenbouillon (van tablet) 1 pak noodles (wok express, 2 x 150 g) 3 eetlepels rode currypasta (potje a 225 g) 200 g peultjes... bekijk recept »

Pagina 1 van 100