1000 recepten met spinazie
400 g bladerdeeg (diepvries)2 kipfilets (elk ongeveer 150 g)400 g bladspinazie40 g pijnboompitten20 g zongedroogde tomaten (in olie)1 ui1 teentje knoflook4 el olijfolie20 g rozijnencayennepeperzoutuit de molen peper1. Laat het bladerdeeg ontdooien. B... bekijk recept »
2 kipfilets (elk ongeveer 150 g)4 el druivenpitolie (of evt olijfolie)40 g pijnboompitten400 g spinazie2 stengels bleekselder4 lente-uien3 el groentebouillon2 el witte balsamicoazijn1 el citroensap1 snuifje suiker40 g parmezaan (in schilfers)zoutuit ... bekijk recept »
2 eieren, losgeklopt bloem paneermeel 1 El kerriepoeder4 kalkoenlapjes olijfolie2 sjalotten, in ringen een half pepertje, zonder zaadjes en fijngesnipperd800 g linzen in blik, uitgelekt150 g verse spinazie2 pittabroodjes1. Doe de losgeklopte eieren, ... bekijk recept »
3 avocado's2 el citroensap750 ml groentebouillon75 ml room cayennepeper jonge spinazieblaadjes olie zout voor de tempura:3 eierdooiers165 g tarwe- of rijstbloem1 el kurkuma500 ml ijswater (500 ml water enkele ijsblokjes zodat het water heel koud bli... bekijk recept »
300 g varkens-rundergehakt2 El Provençaalse kruiden2 teentjes knoflook, gepeld en gehakt1 bokaal pastasaus Pecorino Carrefour 500 g mascarpone300 g verse spinazie olijfolie1 pak lasagnevellen100 g geraspte pecorino peper en zout1. Bak in een stoofpan... bekijk recept »
8 eieren250 ml melk250 ml verse room8 sneetjes bacon, fijngesneden250 g diepvries bladspinazie boter300 g ricotta peper, zout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren op met de melk en de room. Kruid met peper en zout. Bak de bacon goudbruin i... bekijk recept »
2 sjalotjes, gesnipperd 1 klontje boter 400 g verse spinazie 1 teentje knoflook, geperst 500 g mascarpone500 ml visfond cayennepeper500 g verse tagliatelle 4 pangasiusfilets (/- 200 g p.p.) 100 g bloem olijfolie zout, peper1. Bak de sjalot glazig in ... bekijk recept »
olijfolie1 ui, in kleine blokjes1 teentje knoflook, gesnipperd250 g jonge spinazieblaadjes400 g kipfilet, in stukken2 avocado's200 g Sunstream-tomaten 400 g pappardelle peper, zout1. Verhit een beetje olijfolie in een pan en fruit de ui en de look. V... bekijk recept »
1 kg nieuwe aardappelen4 laurierblaadjes3 El olijfolie 3 teentjes look2 dorades van 500 g2 kleine takjes tijm100 ml witte wijn450 g verse spinazie peper, zout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Was de aardappelen zorgvuldig en meng met de laurier, 1 el... bekijk recept »
Voor het deeg:150 g fijn griesmeel (voor pasta)150 g bloem3 eieren3 El olie1 snuifje zout Voor de vulling:400 g verse spinazie250 g ricotta2 eierdooiers100 g geraspte parmezaan voor de versiering1 snuifje nootmuskaat zout, zwarte peper Voor de saus... bekijk recept »