Marokkaanse Gekruide Olijven

0
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie, de komijnzaden, de venkelzaden, de korianderzaden, de kardemom, de nootmuskaat en de kaneel in een steelpan op een middelhoog vuur gedurende circa 2 min., tot de aromas vrijkomen.Haal de pan van het vuur, voeg de olijven toe en meng goed. Voeg de rest van de ingredienten toe. Zet minstens 4 uur en maximaal 3 weken koel weg in een luchtdichte doos.

Marokkaanse Gekruide Olijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept