Marokkaanse lamsspiesjes

8
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de satéstokjes circa 30 minuten weken in koud water, zodat ze niet verbranden op de barbecue. Roer een marinade van het citroensap, de olijfolie, de komijn, de knoflook, de koriander en zout en peper naar smaak. Schep de blokjes lamsvlees door de marinade en laat het geheel minstens 30 minuten rusten. Rijg de blokjes lamsvlees aan een satéstokje of -spies. Gril ze in een hete grillpan of op de barbecue in 5 minuten gaar en bruin. Lekker met Griekse tzatziki (recept elders op ah.nl).

Marokkaanse lamsspiesjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boti Kebab, Lamsspiesjes Van De Barbecue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lamsspiesjes Met Tzatziki
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsspiesjes Met Hummus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept