spaghetti recepten

1000 recepten voor spaghetti


Spaghetti met ricotta en biet

250 g ricotta 2 handperen 2 takjes rozemarijn 4 el olijfolie 300 g volkoren spaghetti 500 g gekookte bieten (geschild) 3 tenen knoflook 75 g rucola1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Stort de ricotta op een met bakpapier beklede bak... bekijk recept »

Scaloppine alla Conca d’oro met spaghetti aglio olio e peperoncino & Caponata

olijfolie 50 g zachte boter 4 platte kalfslappen à 120 g per stuk 50 ml Marsala 1 aubergine 100 g taleggio 50 g tomatenpassata 200 g spaghetti 1 rode peper 2 teentjes knoflook 0.5 bos bladpeterselie 5 el olijfolie 50 g geraspte Parmezaanse kaas 2 ... bekijk recept »

Spaghetti met ricottaballetjes in tomatensaus

300 g spaghetti 3 teentjes knoflook 1  ui 1  rode peper 250 g cherrytomaatjes olijfolie om in te bakken 100 ml witte wijn 500 ml passata 0.5 bosje bladpeterselie 3 sneetjes witbrood 2  eieren 200&nbs... bekijk recept »

Pasta met rivierkreeftjes

300 g spaghetti (spaghetti alluovo, pak 500 g) 1 rode peper 8 el olijfolie 1 teen knoflook 1 citroen 2 bakjes rivierkreeftjes (a 100 g) 1 bakje verse basilicum (15 g)1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op ... bekijk recept »

Spaghetti met kipfilet in pomodorinisaus

300 g volkoren spaghetti (pak 500 g, biologisch) 5 el olijfolie 300 g kipfilet (in 4 stukken) 1 ui (fijngesnipperd) 3 tenen knoflook (geperst) 1 blik pomodori (cherrytomaten, 400 g) 1 voordeelzak rucola slamelange... bekijk recept »

Supersnelle spaghetti met runderballetjes

2 el olijfolie 360 g Hollandse runderballetjes (schaal) 400 g Provençaalse wokgroente (zak) 390 g pastasaus sugo basilicum (pastasaus) 500 g spaghetti all'uovo (pak à 250 g) 15 g basilicum (bakje) 250 g ricotta&nb... bekijk recept »

Pikante spaghetti met tonijnsteak

400 g (eier)spaghetti 2 rode pepers 100 ml olijfolie 3 teentjes knoflook (fijngehakt) ½ zak rucola (sla, a 75 g) ½ zak waterkers (a 75 g) 4 tonijnsteaks (op kamertemperatuur) zeezout (versgemalen)1. Sp... bekijk recept »

Snelle spaghetti carbonara

400 g spaghetti 2 sjalotten 250 g spekblokjes 2 eieren 100 g geraspte kaas 3 el verse peterselie1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de sjalotjes fijn. Bak het spek met de sjalotjes bruin in een pa... bekijk recept »

Volkorenspaghetti met gegrilde-groentesaus en kip

300 g volkoren spaghetti 900 g gegrilde groenten (pak 450 g, diepvries) 400 g tomatenblokjes 1 runderbouillontablet minder zout 300 g kipfilethaasjes 1 el olijfolie1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in water ... bekijk recept »

Spaghetti met pesto rosso en broccoli

400 g spaghetti (pak 500 g) 2 x 375 g broccoli (in roosjes) 2 el olie 1 ui (in halve ringen) 1 rode paprika (in reepjes) 100 ml kookroom (flesje 250 ml) 1 potje pesto rosso (duopak 2 x 90 g) 1 zakje gemalen... bekijk recept »


Pagina 21 van 100