600 g filets van fazant of rode patrijs 4 little gem slakropjes 4 eetlepels olijfolie 200 g griessuiker 3 eetlepels specerijenmix voor …
500 g milde wijnzuurkool 100 g spekreepjes 2 laurierblaadjes 5 kruidnagels 150 g boter 200 ml witte wijn (bijv. riesling) 2 …
2 konijnenbouten (Feestfavoriet) 540 g wilde fazantdijen (Feestfavoriet) 380 g kippenlevertjes (schaal) 3 takjes tijm …
1 sjalot 2 appels (bijv. jazz) 400 g fazantfilets (Feestfavoriet) 8 blaadjes salie 4 plakjes bacon 50 g boter 1 el mix …
100 g boter 1 eetlepel cognac 2 eieren 2 fazanten de levers 20 g fijne kristalsuiker 12 fijne plakken spek 2 eetlepels fijngehakte verse …
1 fazant 14 sneetjes ontbijtspek 700 g kleine witloofstronken 4 uien 8 grote voorgekookte aardappelen in de schil 10 laurierblaadjes 10 …
1 fazant (ca. 1200 g, poelier) 75 g boter ½ ui ½ rode peper 1½ tomaat 50 g blanke amandelen 1 teen knoflook …
arachideolie 10 cl bruin bier (bijvoorbeeld Leffe) fleur de sel 1 grote schoongemaakte fazant (min. 800 g) 8 kleine stronken grondwitlof 2 …
½ citroen (schoongeboend) 500 ml kraanwater 110 g zout 50 g suiker 1½ liter kraanwater 2 laurierblaadjes ½ …
1 pastinaak in kleine blokjes peper en zout 350 g spruiten gehalveerd 750 g aardappelen geschild en in kleine blokjes 10 el olijfolie extra …
1 dikke ui 10 cl droge witte wijn een noot boter een snuifje vierkruidenpoeder 1 fazantenhen in 6 gesneden (zoals een kip) 150 g gerookte …
3 takjes bladpeterselie 250 g bospaddestoelen (mengeling naar keuze) 5 cl cognac 1 dikke ui een kruidentuiltje een noot boter 1 eetlepel …
1 fazant van ca. 1 kg Versgemalen peper Zout 125 gr boter 2 plakken vers spek 50 gr Ardennerham 10 jeneverbessen 3 dl wildbouillon 2 dl rode wijn …
1 jonge schoongemaakte fazant Wat plantaardige olie of gesmolten boter Zout Versgemalen zwarte peper 4 plakjes doorregen of mager ongerookt spek …
Nodig voor 4 personen: 500 gram kastanjes 1/4 Liter bouillon 1 suikerklontje 1 eetlepel boter 1 kilogram middelgrote appels 100 gram boter …
1 grote fazant of twee fazanten hennen 100 gr. spek in lange repen 2 tl. tijm 2 el. cognac 2 el. maïzena 100 gr. boter of margarine …
voor 4 personen: 1 fazant, geplukt en schoongemaakt 6 appelen 1 eetlepel olijfolie 1 glas cider 1 klein glas calvados zout versgemalen
1 vlezige fazant 75 gr. boter 500 gr. witte druiven 4 sinaasappels 1 glas witte port 1 theel. groene thee 150 gr. walnoten 25 gr. …
1 fazant (schoongemaakt),2 appelen,zout peper,1 vanillestokje,2 soeplepels boter,2 soeplepels olijfolie,2 bakjes gemengde wilde champignons 2 …