1000 recepten met mozzarella
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdee... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdee... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdee... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. Laat de plakjes bladerdee... bekijk recept »
? 4 plakjes bladerdeeg ? olie ? 3 zongedroogde tomaten op olie ? 1 bolletje mozzarella ? 2 eieren ? 1 eetlepel pesto ? 150 gram ricotta ? 50 gram (geraspte) Parmazaanse kaas ? verse peper ? bloem Laat de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het werkbla... bekijk recept »
300 gr gedroogde tomaten op olie(afgegotenolie bewaren!)1 aubergine in kleine blokjeszoutpeper2 tenen knoflook(gehakt)1 doosje verse gemengde provencaalse kruiden(gehakt)2 el boekweitmeel of bloem4 plakken mozzarella. Bereidingswijze Bestrooi de aube... bekijk recept »
250 gr. uien. 1-2 eetleepls reuzel. ? teentje knoflook. ? spaanse peper. 1-2 eetlepels tomaten puree. ? theelepel verse oregano. ? theelepel fijngehakte basillicum. 75 ml droge witte wijn. 350 ml vleesbouillon. zout en zwarte peper. 1 snufje cayenenp... bekijk recept »
Nodig: - 1 sjalotje - 2 courgettes - 1 dl olijfolie (extra virgin) - 3 kruidenbouillontabletten - 3 eetlepels fijngehakte peterselie - 4 eetlepels basilicum - 1 teentje knoflook - 1 klein wit stokbrood - 3 tomaten - 1 bolletje mozzarella - 3 eieren -... bekijk recept »
1 sjalotje 2 courgettes 1 dl olijfolie (extra virgin) 3 kruidenbouillontabletten 3 eetlepels fijngehakte peterselie 4 eetlepels basilicum 1 teentje knoflook 1 klein wit stokbrood 3 tomaten 1 bolletje mozzarella 3 eieren 100 g geraspte parm... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 rode paprikas 4 gele paprika's 150 g wortels 1 courgette 1 bol mozzarella 4 takjes basilicum 250 g schelpjespasta Bertolli olijfolie Extra Vergine 1 pot Bertolli Gusto Intenso Tomaat & Mascarpone extra nodig: vuurvaste ov... bekijk recept »