1000 recepten met kwark
200 gram gedroogde abrikozen2 eetlepels rum100 gram boter150 gram suiker3 eieren100 gram kwark150 gram zelfrijzend bakmeel2 zachtzure appels1 theelepel kaneel50 gram geschaafde amandeeln2 eetlepels suiker. Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet de s... bekijk recept »
- 2 koolrabi?s - 1 appel - 150 gram chorizo - 2 lente-uitjes - 1 dl magere kwark - 3 eetlepels halvanaise of mayonaise - 1 theelepel mosterd - 2 eetlepel sesamzaad - 4 harde bolletjes - peper en zout Was en schil de koolrabi?s en snijd ze in... bekijk recept »
750 gr. krielaardappelen6 sneetjes knackebrot1 dl koffieroom1 ui2 teentjes knoflook4 el. olie2 rode pepers50 gr. walnoten (gepeld)150 gr. kwark50 gr. creme fraiche3 el. citroensapzout/peper. Garnering: 3 eierenrocketslaevt. olijven. Maal in een keuke... bekijk recept »
De verhouding tussen de verschillende ingrediënten is een kwestie van proeven tijdens de bereiding. Onderstaand is een goede verhouding. 1 bakje Mascarpone of voor minder vet: volle kwark 250 gram milde/halfvolle yoghurt rozijnen 150 ml advocaat ... bekijk recept »
500 gr. peren in eigen sap 500 ml magere yoghurt 3 eieren 125 gr. magere kwark 100 gr. basterdsuiker boter wat koekkruimels 3 blaadjes gelatine Haal het sap van het vuur en los er de uitgeknepen gelatine in op. Meng het geheel met de yoghurt. Breek d... bekijk recept »
Voor het deeg: 225 g bloem 40 g cacao poeder 3 afgestreken theelepels bakpoeder 2 eieren 200 g suiker 2 zakjes vanille suiker 250 g boter of margarine Voor de vulling: 1000 g magere kwark 250 g suiker 2 zakjes vanille suiker 4 eieren pakje puddingp... bekijk recept »
2 eieren 50 gram basterdsuiker 50 gram bloem 50 gram witte chocolade gesmolten. Chocoladelaag 300 ml slagroom 350 gram witte chocoladein stukjes gebroken 250 gram kwark. Ter garnering 350 gram chocolade naar keuze en cacao om mee te bestrooien. Hulpm... bekijk recept »
300 gram volkorenspaghetti, 1 dl. droge witte wijn, 150 gram magere kwark of magere yoghurt, 1 tomaatin vieren gesneden, 1 uigesnipperd, 1 theelepel gedroogd baslicum, peper en zout, Zwitserse strooikaas. Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag en f... bekijk recept »
Bodem: 2 eieren 50 gr fructose mespunt zout 50 gr biesmeel 1 tl vanillepoeder 30 gr amandelen Vulling: 500 gr kiwi's dl water 10 blaadjes witte gelatine 2,5 dl slagroom 80 gr fructose 500 gr kwark Garnering: 10 amandelengeroosterd 3 kiwi's 2 dl sla... bekijk recept »
600 gr gare linzen 150 gr gare zilvervliesrijst 2 uiengesnipperd 2 teentjes knoflookuitgeperst 2 rode paprika'sin blokjes 1 theel kerriepoeder 300 gr magere kwark 6 eetl magere melk 1 theel mosterd zout en peper 50 gr Zwitserse strooikaas Verwarm de ... bekijk recept »