1000 recepten met kwark
300 g aardbeien- 100 g mascarpone- 5 el volle kwark- 2 zakjes vanillesuiker- 20 g roomboter- 20 g donkerbruine basterdsuiker Bereidingswijze Aardbeien wassendroogdeppenkroontje verwijderen en in plakjes snijden. Uitspreiden over een lage schaal. Masc... bekijk recept »
100 gram uitgelekte magere kwark 4 eetlepels verse fijngesnipperde kruidenbijvoorbeeld kervelpeterseliebieslookmuntdragondille en waterkers 1 teentje geplette knoflook 1 a 2 eetlepels mineraalwater peper en zout Bereidingswijze Meng het mineraalwater... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie 1 rode uifijngesneden 1 teentje knoflookfijngesneden 750 gram winterwortelin stukken 11/2 groentebouillontablet sap en rasp van 1 sinaasappel zout versgemalen peper paprikapoeder 4 volle eetlepels kwark 100 gram jonge... bekijk recept »
100 gr uitgelekte magere kwark 4 eetl verse fijngesnipperde kruidenbv kervelpeterseliebieslookmuntdragondille en waterkers 1 teentje geplette knoflook 1 a 2 eetl mineraalwater peper en zout Bereidingswijze Meng het mineraalwater door de kwark Kruid h... bekijk recept »
250 gr. magere kwark 150 gr achterham 2 hardgekookte eieren 1 stengel bleekselderij 2 augurkjes 3 eetl. mayonaise 1 eetl. tomatenketchup zout en (cayenne)peper kleine takjes peterselie Snijd de ham, de eieren, de bleekselderij en de augurkjes in piep... bekijk recept »
225 gr. magere kwark225 gr. zachte boter/margarine/halvarine3/4 tl. paprikapoeder3/4 tl. karwijzaad1 1/2 tl. gehakte kappertjes3/4 tl. ansjovispasta3/4 tl. milde mosterd2 el. gehakte bieslook. Hulpmiddelen Mengkom en lepel. Hulpmiddelen - Mengkom en... bekijk recept »
Voor de bodem: 50 g zachte boter50 g fijne tafelsuiker1 losgeklopt ei50 g zelfrijzend bakmeel1/2 tl bakpoeder. Voor de vulling: 450 g volle kwark75 g boter100 g fijne tafelsuiker2 el sinaasappelsap2 el cognac1 ei60 g bloem2 1/2 dl creme fraiche. Meng... bekijk recept »
Je hebt nodig (voor 6 personen): verschillende (rauwe) groenten bijvoorbeeld: 5 augurkjes3 worteltjes? paprikastuk komkommer1 stengel bleekselderijstuk rettich1/2 bloemkool 2 eetlepels magere kwark 2 eetlepels kerriesaus uit een flesje 2 eetlepels t... bekijk recept »
150 gr lange vingers rum 750 gr kwark 300 gr suiker geraspte citroenschil 1/2 zakje vanillesuiker 1/8 l zoete room 10 blaadjes witte gelatine 1/4 l zoete room 2 eiwitten kiwi's 1/8 l zoete room De gehalveerde met rum besprenkelde lange vingers tegen ... bekijk recept »
35 gr Ricotta of H|ttenkdse 50 gr magere kwark 25 halve walnotengeroosterd en fijngehakt 2 ontpitte dadelsfijngehakt 1 Engelse muffin (60 gr)opengesneden en geroosterd snufje kaneel Voorbereiding Bereidingstijd: ca 10 minuten. Bereidingswijze Meng de... bekijk recept »