1000 recepten met kaas
400 gram(diepvries)koolvis of kabeljauwfiliet,ondooit. 4plakjes(rauwe)hamgehalveerd 1 doosje maggi kaas saus slagroom De maggi kaas saus met de slag room 125ml water.schenk de saus over de vis rolletjes en bak ze in een voor verwarmde oven van 200 ... bekijk recept »
2 el bloem 1 pak aardappelpuree (CelaVita) 2 eieren 1/2 pak paneermeel 100 g geraspte pittige kaas 2 el verse tijm olie om te frituren In frituurpan olie verhitten. Aardappelkoekjes in 2-3 porties in ca. 5 min. goudbruin bakken en warm houden. bekijk recept »
900 gram aardappelenin stukken gesneden. 1,5 dl slagroom 75 gram gruy?regeraspt en wat extra om te garneren en suifje cayennepeper 2 eiwitten olie om te frituren zout en peper peterselie Kook de aardappelen 10 minuten in een pan met wat zout. Giet ze... bekijk recept »
2 uien,100 gr. extra belegen kaas,50 gr. bloem,zout1 dl. melk6 eieren2 tl. kerriepoeder50 gr. margarine. Grill voorverwarmen.In grote koekepan margarine verwarmen. eiermengsel erin schenken. Over panbodem laten uitvloeien. Zachtjes bakken tot bovenka... bekijk recept »
5 gram boter, 1 ei, 1 eetl. melk, 2 theel. fijngehakte peterselie, 2 eetl.geraspte kaas , Zout en peper. Smelt de boter in een glazen schaaltje:onafgedekt in ca. 15 seconden op 700 watt. Klop het ei los met de melk. Roer de fijngehakte peterselie en ... bekijk recept »
Stukje emmentaler ter grootte van 3 eetlepels - 1 groot ei - 1? theelepel mosterd - 1 theel. mierikswortel - mespunt komijnpoeder - eetl. zure room - zout en peper - sla. Vermeng zure room, mosterd, mierikswortel, komijn, peper en zout. Door ei kaas ... bekijk recept »
1 eetlepel zonnebloemolie 120 gram dun gesneden sjalot 1 dl mayonaise 3 dl zure room 120 gram blauwe kaas Zet een zware koekenpan op een middelhoog vuur en bak hirin langzaam de sjalotten diep goudbruin. (met de deksel op de pan) Laat ze vervolge... bekijk recept »
1) 500 ml. room2) 500 gr. magere platte kaas3) 1 blik ananas ( 10 schijven )4) 200 gr. suiker5) 6 blaadjes gelatine6) 6 pakjes vanille suiker7) 4 cl. Grand-Marnier1 pakje (125 gr.) boudoir-koekjes (ook lange vingers genoemd) 9) 75 gr. boter 1) Smelt ... bekijk recept »
6 dl gepasteuriseerde melk (of karnemelk)1 citroenzout - pers de citroen - verwarm de melk tot 38?C en giet hem in de schaal - voeg het citroensap toe en laat het 15 minuten staan, waardoor het stremsel en de wei verschijnt - leg een warme neteldoek ... bekijk recept »
1 granny smith appel,2 middelgrote aardappels2 geitenkaasjesthijm,peterselie olijfoliezout en peperboter Vermeng door de aardappel rasp zout en peper bak hiervan 4 kleine rosties in een klein beetje boter mooi bruin, zet apart.Bak nu de schijven appe... bekijk recept »