1000 recepten met kaas
16 velletjes diepvries fillodeeg 50 g gesmolten boter 200 g geitenkaas 1 flinke handpeer 100 g witte druiven 3 dl slagroom 4 eieren 4 tl honing zout zwarte peper 4 muntblaadjes Steeds 4 velletjes fillodeeg bestrijken met boter en ze verspringend op e... bekijk recept »
200 gr. rissottorijst 600 ml. water 150 gr. kip 1 prei 1 ui 1/2e courgette boter geraspte kaas naar smaak zout en peper Doe boter in de pan, nadat je de ui hebt gefruit moet je de rissottorijst er bij voegen en deze door de boter heen scheppen. Vervo... bekijk recept »
200 gr. zilvervliesrijst 20 gr. boter1 uieen halve rode en een halve gele paprika1 teentje knoflook uit de pers200 gr. courgette300 gr. gare kipfilet in stukken (gebakken of gekookt). Voor de kaassaus: 40 gr. boter2 eetl. bloem375 ml. melk250 gr. ger... bekijk recept »
200 gram kaas600 gram gehakt1 ui1 groene paprika2 eieren6 eetlepels paneermeel1 theelepel zout3 theelepels Provençaalse kruiden4 eetlepels olijfolie. Giet er de olie over. Zet het gehaktbrood in een op 225° C voorverwarmde oven. Schakel de ... bekijk recept »
400 g rundergehakt 1 fijngehakte ui 1 uitgeperst knoflookteentje 1 el gedroogde Provencaalse kruiden zout en (versgemalen) peper 1 eidooier 2 el paneermeel 1 el Parmezaanse kaas 2 el boter 1 doosje Maggi Puree a la Minute 1 el olijfolie 1. ... bekijk recept »
3 eieren, 2 eetl. vloeibaar bakproduct of boter, 5 grote uien in dunne ringen, 2 eetl. bloem, 1 theel. gedroogde tijm, 1l. warme vlees of groentebouillon, 1 eetl. wijnazijn, zout en versgemalen peper, 4 sneetjes bruin of wit brood, 150 gr. friese nag... bekijk recept »
2 el olie 5 grote uienin dunne ringen 2 el bloem 1 tl gedroogde tijm 1 l vlees of groentenbouillon 1 el wijnazijn zout en versgemalen peper 4 sneetjes brood 150 gr Friese nagelkaasgeraspt Roerbak de uien op middelhoge stand lichtbruin en zacht in de ... bekijk recept »
1 el margarine 125 g magere spekreepjes 300 g risottorijst (Lassie) 6 dl kippenbouillon (van een tablet) 8 tomatenin partjes 1 dl sladressing naturel (C1000) 150 g geraspte pastakaas Verhit de margarine in een pan met dikke bodem en bak de spek... bekijk recept »
30 gram boter een halve kleine ui 175 gram risottorijst (rondkorrelrijst) 500 ml kippenbouillon (uit een pot of van een blokje) 50 ml slagroom zout versgemalen zwarte peper 50 gram geraspte kaas 1.Zet een pan met dikke bodem op hoog vuur en laat de b... bekijk recept »
400 g rundergehakt 1 fijngehakte ui 1 uitgeperst knoflookteentje 1 el gedroogde Provencaalse kruiden zout en (versgemalen) peper 1 eidooier 2 el paneermeel 1 el Parmezaanse kaas 2 el boter 1 doosje Maggi Puree a la Minute 1 el olijfolie 1. ... bekijk recept »