1000 recepten met kaas
500 g pizzadeeg2 pakje Chicken Strips Provencal van l&primeArdennaise2 bolletjes mozzarella75 g gemalen parmezaan2 vleestomaten1 rode ui2 dl dik-vloeibare tomatensausolijfolie2 eetelepels gehakte peterseleiProvencaalse kruiden. Rol het pizzadeeg uit.... bekijk recept »
200gr,schenkelvlees 1kruidenbuiltje voor vleesbouillon 4grote uien in ringen boter 1pakje Honig Franse Uiensoep zout,peper stokbrood oregano Parmezaanse kaas Breng 2l.water met het vlees en het kruiden- builtje aan de kook en trek er in ong.3uur een ... bekijk recept »
400 gram aardappels 6 plakjes diepvries bladerdeegontdooid zout en peper 2 rijpe handperengeschildin dunne plakken 150 gram blauwe kaasroquefortverkruimeld 1 1/2 - 2 dl slagroom 3 eidooiers 50 gram cheddar of belegen kaasgeraspt 2 tl tijmblaadjes Ko... bekijk recept »
300 gr bloem 150 gr boter mespunt zout 1 eidooier boter voor de vormpjes Voor de vulling: 1 kleine rode paprika 1 kleine groene paprika 300 gr gekookt ham 150 gr camembert 40 gr boter 1 tl gedroogde tijm 1 el bloem 1/8 L melk 1 eidooier zout en versg... bekijk recept »
500 gr ricotta klein bekertje zure room 1 geklopt ei zwarte peper snuf nootmuskaat 500 g bladspinazie klein zakje parmezaanse kaas (kopje vol) flinke hand vol pijnboompitten 1 el gehakte dille Spinazie, parmezaanse kaas, dille en pijnboompitten door ... bekijk recept »
4 vastkokende aardappelen, geschildin dunne plakjes zout en versgemalen peper 1 uigepeldin smalle ringen 125 ml crème fraîche 150 g blauwe kaasverkruimeld 50 g walnotengehakt 4 plakjes bladerdeegontdooid 1 eigeklutst 75 g veldsla of bladsl... bekijk recept »
300 gram noordzeevis visfond (optioneel) kleineronde plakken bladerdeeg van 16 cm olijfolie kruiden naar keuze 2 dl room 2 eieren 1 tomaat geraspte kaas De noordzeevis stoven (eventueel met visfond), laten uitlekken en afkoelen. Kleine taartvormjes... bekijk recept »
3 plakjes bladerdeeg 1 ei 2 el slagroom 1 el fijngehakte peterselie 1 el fijngehakte bieslook 100 gr franse kaas (bijvoorbeeld roqeufort) 100 gr gerookte zalm ? el boter zout en peper Snijd de plakjes deeg in vieren en bekleed elk holletje met ee... bekijk recept »
-350 g bladerdeeg (diepvries) -2 groene appelen -wat citroensap -250 g romige verse kaas bijv.Philadelphia -2 el suiker -100 g gepelde amandelen -wat boter -1 el cacaopoeder -kaneel -klop de kaas los met de suiker -schil de appelen en snij in blokjes... bekijk recept »
4 wraps 25 gram Gorgonzola 75 gram geitenkaas 50 gram geraspte oude kaas 75 gram geroosterde pijnboompitten 3 eetlepels honing Roer de Gorgonzola, geitenkaas, geraspte oude kaas, geroosterde pijnboompitten en een paar eetlepels honing door elkaar. Ve... bekijk recept »