Recepten met cheddar

546 recepten met cheddar

Cheddar

Cheddar

KABELJAUW MET KAAS EN UIEN CHIPS

500 g kabeljauwfilet (of een andere witte vissoort) gaar gesmoord in boter en gevlokt 450 g champignonsoep uit blik min of meer 100 ml water 1 grote pak kaas en uien chipsverkruimeld 100 g Cheddar kaas of belegen Goudse kaasgeraspt 1. Meng water door... bekijk recept »

Taartjes Van Vlees En Kaas

225 gram kruimeldeegVoor garnering : verse peterselieschijfjes tomaatVoor de vulling : 1 1/2 theelepel olie115 gram gehakt1 1/2 theelepel vers gehakte tijm1 kleine stengel prei in ringenzout en zwarte peperVoor de kaassaus : 1 eetlepel boter1 eetlepe... bekijk recept »

Pittige Balletjes Van Kip

Voor de kippenballetjes: kippenborst zonder vel en vet300 g Cheddar kaas100 g Gruyere kaas100 g 1 middelgrote ui 2 eetlepels fijngesnipperde zongedroogde tomaatjes 1 klein (!) teentje knoflook 1 theelepel cayennepeper 1 koffielepel currypoeder 1 kof... bekijk recept »

Taartjes Met Gekarameliseerde Rode Uien En Geitenkaas

Voor het deeg 75 gr. boterop kamer temperatuur 175 gr. bloem en wat extra om te bestuiven. 50 gr. geraspte rijpe cheddar of belegen goudse 1/2 tl. mosterdpoeder snufje cayennepeper 1 groot eilosgekloptom te bestrijken. Voor de vulling 25 gr. boter 1... bekijk recept »

Franse Uiensoep

4 grote uien60 gr. boter1 kop water4 koppen runderbouillon8 sneetjes stokbrood1/2 kop geraspte cheddar Snijd de uien in ringen. smelt de boter in een grote pan en voeg de uien toe. fruit de uien 5-10 minuten op middelhoog vuur goudbruin; blijf roeren... bekijk recept »

Franse Uiensoep

4 grote uien60 gr. boter1 kop water4 koppen runderbouillon8 sneetjes stokbrood1/2 kop geraspte cheddar Snijd de uien in ringen. smelt de boter in een grote pan en voeg de uien toe. fruit de uien 5-10 minuten op middelhoog vuur goudbruin; blijf roeren... bekijk recept »

Franse Uiensoep Met Haring-crostini

2 eetl.olijfolie50 gr boter450 gr uien,in dunne ringen gesneden2 tl suiker1 kleine knoflookteen,geperst1 eetl tomatenpuree125 ml witte wijn1 liter kippebouillonVOOR DE HARING-CROSTINI200 gr haring uit blik in oliezoutversgemalen peper75 gr Cheddar-o... bekijk recept »

Ierse aardappeltaart

1 pak bladerdeeg 600 gr aardappels, in schil gekookt Zout Peper 400 gr rijpe peren, geschild, in dunne plakken 300 gr cheddarkaas, in plakken 1 1/4 dl zure room 3 eidooiers 4 eetlepels geraspte oude kaas Nootmuskaat 1 theelepel gedroogde ma... bekijk recept »

Kalkoen gegratineerd in hollandaise-saus

450 gr broccoli 110 gr gehakte champignons 450 gr gekookte kalkoen (of kip) etv. 500 gr kant-en-klare saus voor gevogelte met honing en mosterd 4 soeplepels mayonaise 1 soeplepel citroensap 1 klein pakje kaas met ui-chips (geplet) 50 gr geraspte ched... bekijk recept »

Witlofsoep met noten

500 gram witlof 50 gram boter 2 eetlepels bloem 1,2 l kippenbouillon 1 dl slagroom flinke scheut witte wijn 50 gram geraspte cheddar (kaas) 50 gram walnoten of geroosterde amandelen zout, peperMaak de witlof schoon, verwijder de harde kernen... bekijk recept »

Pagina 32 van 55