Recepten met brie

484 recepten met brie

Brie

Brie

Aardappel-kaasschotel

700 gr. aardappelschijfjes,2 uien,2 eetl.boter of olijfolie,1 teentje knoflook,boter om in te vettten,versgemalen peper,200 gr brie2 eetl.gehakte peterselie,3 eieren,2 dl kookroom Verwarm de oven voor op 200 graden.Pel de uien en snijd ze in ringen, ... bekijk recept »

Asperge-briesoep

-6 eetlepels boter 225 gram aspergesgeschild,geblancheer 4 eetlepels bloem 7.5 dl kippenbuillon van 2 tabletten 1.50 dl zoetewitte wijn 2.5 dl volle room 100 gram briekorst verwijderd Verwarm de boter in een steelpan. Voeg de asperges toe en sauteer ... bekijk recept »

Goedemorgen-Toost

Dit heb je nodig: 2 sneetjes volkorenbrood, 1? theelepel boter, 2 halve peren uit blik, 1 eetlepel bessenjam uit een potje, Een dikke punt brie Zo maak je het klaar: De sneetjes brood roosteren en met boter besmeren. De peren laten uitlekken en in pl... bekijk recept »

Tapaninibrood

300 gram Soezie wit all in mix50 gram Soezie bruin all in mix5 gram olijfolie1 bakje tapanini a 80 gram75 gram in kleine stukjes gesneden zachte brie1 eetlepel gedroogde tijm en 210 gram water. Alles meteen in het blik doengebakken op stand Frans. ... bekijk recept »

Tortellini Met Zalm En Spinazie

400 gram tortellini (gevuld met kaas)1 kilo verse spinazie400 gram zalm (gesnipperd)6 eetlepels groene pesto300 gram pittige kaas(roquefortbrie de meaux traditionmunster Remy Rudler)zoutpeperkruiden Kook de tortellini gaar in ruim water. Roerbak de s... bekijk recept »

Gevulde Bladerdeegflapjes

300 gram kip of gehakt1 hele broccoli in kleine roosjes of 350 gram prei50-70 gram Brie of Camembert (evt Monchou of St. Moret). 8 plakjes bladerdeegevt wat kruiden bijv. kerrie paprikaof selderiezout. Teentje knoflookgesnipperd uitje. De kip in stuk... bekijk recept »

Slanke Verwen-salade

Een handvol lollo (of lobello) rosso 1 tomaat 1/4 rode paprika 1/2 bakje tuinkers 1 el pijnboompitten een weinig notenolie en olijfolie met basilicum een weinig balsamico-azijn peperfijngehakte peterselie een sneetje volgranenbroodof toastbrood 1 tip... bekijk recept »

Frittata met rucola en bacon

1 bakje cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd75 gram rucola, grof gehakt8 eieren200 milliliter kookroom150 gram bacon, in repen125 gram gorgonzola, in stukjesquichevorm van 24 cm Ø, ingevet1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de tomaatjes me... bekijk recept »

Franse kaas met dadel-notentapenade en vijgenchutney

diverse soorten Franse kaas zoals Camembert, Brie, Gruyère, Roquefort, Port Salutvoor de dadel-notentapenade:75 g dadels, zonder pit, gehakt1 theel. balsamicoazijn25 g walnoten, gehakt75 g geraspte oude kaasvoor de vijgenchutney:1 sinaasappel1... bekijk recept »

Zoete warme brietaart met rode vruchtencompote

200 g bloem 200 g suiker 0.5 dl melk 50 g Solo Vloeibaar 300 g brie 2 dl light room bloemsuiker 250 g rode vruchtenmelange kaneelpoeder 1 citroen 3 eieren 1. Kneed de bloem, 50 g suiker, de melk en de Solo tot een glad deeg en doe het in een taa... bekijk recept »

Pagina 45 van 49