484 recepten met brie
Dit heb je nodig: 2 sneetjes volkorenbrood, 1? theelepel boter, 2 halve peren uit blik, 1 eetlepel bessenjam uit een potje, Een dikke punt brie Zo maak je het klaar: De sneetjes brood roosteren en met boter besmeren. De peren laten uitlekken en in pl... bekijk recept »
300 gram Soezie wit all in mix50 gram Soezie bruin all in mix5 gram olijfolie1 bakje tapanini a 80 gram75 gram in kleine stukjes gesneden zachte brie1 eetlepel gedroogde tijm en 210 gram water. Alles meteen in het blik doengebakken op stand Frans. ... bekijk recept »
400 gram tortellini (gevuld met kaas)1 kilo verse spinazie400 gram zalm (gesnipperd)6 eetlepels groene pesto300 gram pittige kaas(roquefortbrie de meaux traditionmunster Remy Rudler)zoutpeperkruiden Kook de tortellini gaar in ruim water. Roerbak de s... bekijk recept »
300 gram kip of gehakt1 hele broccoli in kleine roosjes of 350 gram prei50-70 gram Brie of Camembert (evt Monchou of St. Moret). 8 plakjes bladerdeegevt wat kruiden bijv. kerrie paprikaof selderiezout. Teentje knoflookgesnipperd uitje. De kip in stuk... bekijk recept »
Een handvol lollo (of lobello) rosso 1 tomaat 1/4 rode paprika 1/2 bakje tuinkers 1 el pijnboompitten een weinig notenolie en olijfolie met basilicum een weinig balsamico-azijn peperfijngehakte peterselie een sneetje volgranenbroodof toastbrood 1 tip... bekijk recept »
1 bakje cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd75 gram rucola, grof gehakt8 eieren200 milliliter kookroom150 gram bacon, in repen125 gram gorgonzola, in stukjesquichevorm van 24 cm Ø, ingevet1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de tomaatjes me... bekijk recept »
diverse soorten Franse kaas zoals Camembert, Brie, Gruyère, Roquefort, Port Salutvoor de dadel-notentapenade:75 g dadels, zonder pit, gehakt1 theel. balsamicoazijn25 g walnoten, gehakt75 g geraspte oude kaasvoor de vijgenchutney:1 sinaasappel1... bekijk recept »
200 g bloem 200 g suiker 0.5 dl melk 50 g Solo Vloeibaar 300 g brie 2 dl light room bloemsuiker 250 g rode vruchtenmelange kaneelpoeder 1 citroen 3 eieren 1. Kneed de bloem, 50 g suiker, de melk en de Solo tot een glad deeg en doe het in een taa... bekijk recept »
20 gr Boursin fijne kruiden 200 gr brie 4 dl groentebouillon 1 dl room 2 tl maïzena (optioneel) 1 dl witte wijn 1 el gehakte peterselie (versiering) frans brood (optioneel) veenbessensaus / - confituur (optioneel)1. Doe de kazen, bouillon, room, w... bekijk recept »
4 stronken witloof 2 eieren een blokje brie 2 el gehakte bieslook peper zout1. Was de witloof en blancheer ze in kokend water. Laat ze uitlekken, halveer ze en leg ze in een vuurvaste schotel. Klop de eieren schuimig en roer er de in kleine stukj... bekijk recept »