484 recepten met brie
4 sneden brood, brie, honing en peer, gerookte ham1. Leg de gerookte ham, stukjes ongeschilde, vaste peer, brie op een snede brood, laat enkele druppels honing erover heen lopen en leg dan de 2de snede brood erop en bak hem aan in een croque toestel.... bekijk recept »
4 el zonnebloemolie of olijfolie250 gr kwark250 gr bloem1 el paneermeel400 gr bloemkool3 eierenzoutversgemalen peper1,5 dl room125 gr ongezouten cashewnoten250 gr brie1 taarvorm van 26 cm doorsnee- Verwarm de oven op 190°C - Meng de olie door de kwar... bekijk recept »
2 baguettesboter4 blaadjes sla1/2 winterpeen4 hardgekookte eieren300 gram brie. Bereidingswijze Halveer de baguettes en snijd ze open. Besmeer ze met boter. Was de sla en leg ze op het brood. Schrap de winterpeen schoonsnijd deze in flinterdunne reep... bekijk recept »
400 g tilapiafilet 5 plakjes deeg voor hartige taart of bladerdeeg 1 eetlepel tijm (vers of gedroogd) 1eetlepel paprikapoeder 50 gram hazelnoten 150 gram brie 1 blikje ratatouillegroente (400 g) 2 eetlepels olijfolie zout en peperVerwarm de oven voor... bekijk recept »
2 rundertartaartjes 1 el fijngesneden peterselie 1/2 tl paprikapoeder versgemalen peper zout 2 kleine venkelknollen 2 el olijfolie 3 tl balsamicoazijn 1 gele paprikain repen 1 rijpe vleestomaatin dikke plakken 75 gram brie light (11% vet) ... bekijk recept »
Raapstelen 400 gram tilapia-filet 400 gram paprikapoeder 1 eetlepel bladerdeeg 5 plakjes hazelnoten 50 gram tijm 1 eetlepel zout en peper snufje brie 150 gram olijfolie 2 eetlepels Verwarm de oven voor op 200?C. Laat de plakjes deeg uitgespre... bekijk recept »
100 g veldsla6 eieren125 g brie1 el balsamicoazijn1 el olijfolie20 g boter1 dl melk2 el mosterdzaden1 el dragon (gehakt)peperzout1. Snij de brie in fijne plakjes. 2. Klop de eieren los met de melk, peper en zout. 3. Vermeng met de brie. 4. Bak in een... bekijk recept »
400 g rode linzen200 g verse bladspinazie2 wortelen1 ui1 teentje knoflook2 el boter400 g gepelde tomaten (blik)800 ml groentebouillon1 kl gemalen komijnpeperzout250 g brie1. Week de linzen een nacht in water. 2. Spoel de spinazie, schud goed dr... bekijk recept »
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)1 stronkje broccoli4 eieren1 zoete appel200 g brie200 ml yoghurt60 g pijnboompittenpeperzout1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg. Snij de overtollige randjes weg. 2. Spoel de b... bekijk recept »
1 Pak witbrood- of bruinbroodmix125 milliliter lauwwarm water50 gram Boter of margerine125 milliliter crème fraîche3 eieren250 gram Brie, in plakjes100 gram cashewnoten500 gram broccoli in roosjes, geblancheerd1 eetlepel honing100 millil... bekijk recept »