677 recepten met varkenshaas
 Varken: Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.
 Varken: Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedallions. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.400 gram varkenshaaspeperzout3 eetlepels Becel voor bakken en braden? dl. rode port (of rode wijn)1 eetlepel aardbeienjam? eetlepel bouillonpoeder Hulpmiddelen Pan Hulpmiddelen - Pan Bereidingswijze Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak en... bekijk recept »
500 gram kalkoenfilets versgemalen peper zout 200 g champignons 50 g boter 1,5 dl witte wijn 1/2 eetl. dijonmosterd 2 dl schenkbare crème fraîche of kookroom 150 g witte druiven zonder pit Voorbereiding: Snijd zonodig de kalkoenfilet in platte stu... bekijk recept »
250 gm varkenshaas, vet afgesneden, tot g; ehakt gedraaid 125 gm bulghur, ongeroosterd 2 theelepel(s) saffloerie 1 ui, heel fijngehakt 1 teen knoflook, uit de knijper 2 theelepel(s) kerriepoeder 1/2 theelepel(s) gemalen koriander 1/2 theelepel(s) gem... bekijk recept »
400 g varkenshaas of lamshaasjes 600 g broccoli conimex wok olie 1 bakje conimex kruidenpasta voor rode curr; y 1 pak conimex mihoen 4 eetlepels conimex gembersiroop conimex seroendeng conimex sambal oelek Bereiding Snijd het vlees in stukjes van ... bekijk recept »
1 ui250 gram kastanje- of grotchampignons8 dl kippenbouillon2 eetlepels olie20 gram boter1 mespunt saffraanpoeder300 gram (arborio)rijst3 eetlepels fijngehakte peterseliezoutpeper100 gram geraspte oude Goudse kaas Pel en snipper de ui. Borstel de pad... bekijk recept »
5 Rode uien 2 tenen knoflook 2 dopjes Shaoxing rijstwijn of droge sherry 3 eetlepels lichte soyasaus 3 eetlepels chinkiang zwarte rijstazijn 1 potje gele bonensaus 3 eetlepels honing 1 eetlepels bruine basterd suiker witte en zwarte peper en een snuf... bekijk recept »
Voor 6 personen: 4 sinaasappels 2 citroenen 30 gram rozijnen 5 dl witte wijn 1,5 kilo varkenshaas 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel Cointreau of Grand Marnier. 1 takje tijm zout peperPers de sinaasappelen en de citroenen uit en doe het sap in een kom.... bekijk recept »
voor 4 personen: 600 g varkenshaas 40 g bak- en braadvet peper en zout rozemarijn, tijm, marjolein 100 g leverpastei fijngehakte peterselie 2 sjalotjes 400 g diepvriesbladerdeeg 1 eierdooier 3 eetlepels melk Voor de saus: 1 sjalot 250 g champignons 5... bekijk recept »
250 gr varkenshaas per persoon een stuk rambol met kruiden van ongeveer 3 cm dik enkele sneden rauwe hesp of mager spek niet te dun gesneden. 1/4 1 room eventueel een scheutje porto of cognac en enkele druppels worchestersaus (niet noodzakelijk) bote... bekijk recept »
250 gr varkenshaas per persoon een stuk rambol met kruiden van ongeveer 3 cm dik enkele sneden rauwe hesp(of mager spek) niet te dun gesneden. 1/4 1 room eventueel een scheutje porto of cognac en enkele druppels worchestersaus (niet noodzakelijk) bot... bekijk recept »