389 recepten met tartaar
200 gr vermicelli noedels (sweet potato starch noodle), 3 oesterzwammen, 1 eetlepel pijnboompitten, 150 gr rundertartaar, 4 eetlepels sojasaus (Kikkoman), 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel fijngesneden knoflook, 1 eetlepel geroosterd sesamzaad, 1 eetlepe... bekijk recept »
200 gr vermicelli noedels (sweet potato starch noodle) 3 oesterzwammen 1 eetlepel pijnboompitten 150 gr rundertartaar 4 eetlepels sojasaus (Kikkoman) 1 eetlepel suiker 1 eetlepel fijngesneden knoflook 1 eetlepel geroosterd sesamzaad 1 eetlepel sesamo... bekijk recept »
350 g hacheevlees1 el maiskiemolie3 el fijngesneden rode ui1 stengelcitroengras 1 tl fijngesneden verse gember2 knoflookteentjesfijngesneden2 rijpe tomatenzonder vel in blokjes50 ml medium sherry100 ml kippenbouillon8 plakjes roomboter bladerdeegontd... bekijk recept »
4 makreelfilets (zonder vel)1 limoen (sap)1 el sjalot (gesnipperd)80 g rucola100 g geitenkaas1 el honing100 ml room100 ml melkazijn3 el olijfolieoliedragon (blaadjes)handvol kervelhandvol dille1 el bieslook (gehakte)cayennepeperuit de molen peperzout... bekijk recept »
4 vastkokende aardappelen4 maatjes2 el citroensap0.5 bosje radijzenzure room2 bosjes bieslook (gehakt wat extra)peper (versgemalen)1. Snij de maatjes tot fijne tartaar. 2. Snij de radijsjes in kleine blokjes. 3. Meng ze met de maatjes, de gehakte bie... bekijk recept »
2 rogvleugels (gefileerd)2 pruimtomatenchilisaus4 sneden boerenbrood (bruin)1 el kappertjes1 kl mosterd1 kl witte wijnazijn4 kl zonnebloemolie4 takjes bladpeterseliepeperzout1. Doe de vis in een kookpan en kruid met peper en zout. Schenk er kokend wa... bekijk recept »
750 g runderfilet (grof gehakt)1 knolselder1 handvol jonge spinazie12 takjes kervel1 ui2 el kappertjes0.5 kl tabasco1 el oliepeperzout1. Schil de knolselder, snij in plakken en dan in frietjes. Stoom of kook ze gaar. 2. Hak de kervel fijn. Pel en sni... bekijk recept »
800 g biefstuk4 eidooiers2 augurken1 kl mosterd1 el kappertjes4 lente-uien1 el bladpeterselie (gehakt)peperzout1. Maal de biefstuk in de keukenrobot of met een vleesmolentje. Snipper de lente-uitjes fijn. Laat de kappertjes uitlekken. Snij de augurkj... bekijk recept »
Voor de gemarineerde tartaartjes & saus: 2 eetlepels Japanse sojasaus 4 eetlepels rijstwijn of sherry 4 eetlepels gembersiroop 2 teentjes knoflook, geperst 4 eetlepels olie 1 Knorr bouillonketeltje vlees 4 biefstuk tartaar Voor de roergebakken gro... bekijk recept »
4 mini uitjes of sjalotjes 12 teentjes knoflook 4 kerstomaatjes 2 el Solo Vloeibare margarine 2 el Bertolli mayonaise 1.5 el Balsamicoazijn 250 g tartaar 4 ronde boterhammen 50 g gemengde sla Extra: braadblik(je)1. Verwarm de oven voor op 200... bekijk recept »