389 recepten met tartaar
250 ml pompelmoessap (voor de gelei)3 blaadjes gelatine (voor de gelei)1 bosje kervel (voor de gelei)10 sint-jakobsvruchten (voor de tartaar)2 el olijfolie (voor de tartaar)1 granaatappel (voor de tartaar)zout (voor de tartaar)peper (mengeling van 5 ... bekijk recept »
4 steaks tartaar versgemalen zwarte peper 25 g boter 1 limoen 4 eetlepels yoghurtmayonaise 1 Granny Smith appel 1 avocado 4 Kaiserbroodjes (of broodjes naar keuze) 1/2 zak ijsbergsla met tuinkruiden (a 100 g) Steak tartaar bestrooien met pep... bekijk recept »
400 gram tartaar 2 uin 2 tenen knoflook uit de knijper 3 gepofte kemirienoten 1 theelepel ketoembar 1 theelepel sambal manis 0,5 theelepel laos 1 ei 1/10 blok santen Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Meng uien, knoflook, fijngehakte ke... bekijk recept »
225 gram tartaarzeer fijn gemalen 1/3 casino wit brood Pesto Tartaar: 30 gr Parmezaanse kaas 2 knoflook tenen 20 gr pijnboompitten 20 gr gemalen amandelen 2 el gehakte bieslook 20 gr verse balisicumblaadjes mespuntje zwarte gemalen peper 0,5 dl olijf... bekijk recept »
150 gr tartaar 1/2 eetl paprikapoeder 2 knäckebröd gistpasta (bv marmite) 1 kleine ui 200 gr komkommer olievrije slasaus Maak de tartaar aan met peper en zout en de paprika, en verdeel het vlees over het met gistpasta besmeerde knäckebröd. Leg de i... bekijk recept »
300 gram trostomaten 15 gram boter of margarine 2 tartaartjes zout peper 1 knoflookteentje 1 eetlepel gesnipperde peterselie 3 eetlepels gesnipperde basilicum Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, en dompel ze in kokend water. Pel de tomaten sn... bekijk recept »
125 gm tartaar (of gehakte biefstuk) 1 zout 1 peper 1 paprikapoeder 1 eierdooier 1 gehakte peterselie 1 eetlepel(s) zilveruitjes 1 augurk 2 eetlepel(s) kappertjes 5 olijven (gevulde) 3 crackers 1 gistpast (bv marmite) Maak tartaar op smaak af met zou... bekijk recept »
600 g zeebaarsfilet1 rode ui1 onbehandelde citroen1 El citroentijm, gehakt1 El bieslook, gehakt1 El peterselie, gehakt olijfolie1 venkelknol1 limoen tuinkers zout, peper1. Snij de zeebaars in kleine dobbelsteentjes. Pel en snipper de rode ui. Rasp de... bekijk recept »
750 gr aardappelen 300 gr koolrabi Zout 1 geraspte appel 3 eetlepels umer 1 theelepel kaneel 2 uien 2 eetlepels olie 4 tartaartjes Peper 400 gr gekookte bietjes in blokjes of geraspt Schil de aardappelen en de koolrabi, snijd ze in stukken en kook z... bekijk recept »
600 g Blauwe van Vlaanderen (entrecote) 4 El olijfolie zeezout, peper van de molen Voor de vinaigrette:1 eierdooier 2 teentjes look, geperst 2 theelepels mosterd van Dijon 2 ansjovisfilets 2 El witte wijnazijn 1 El Worcestershiresaus 175 ml olijfol... bekijk recept »