534 recepten met runderlappen
2 el olie2 middelgrote uien2 teentjes knoflookl rode peper2 gedroogde rode pepertjes1 kg magere runderlappen4 dl rode pepersaus1? el bruine suikerzout500 gr gekookte en uitgelekte bruine bonen (eventueel uit blik)1 el fijngehaktvers korianderblad (ka... bekijk recept »
1 grote ui2 rode paprika's600 g magere runderlappen100 g magere spekreepjes40 g boter/magarine2 teentjes knoflook1 1/2 eetl. pikante paprika poeder1 tablet vlees-bouillon1 blikje tomatenpuree(70 g )1 blik tomatenblokjes(ca. 400 g )2 dl. rode wijn2 va... bekijk recept »
600 gr.magere runderlappen 1 eetl.(wijn) azijn 3 theel. kerriepoeder 3 teentjes knoflook ? theel. gemberpoeder 1 laurierblaadje ? theel. kardamom naar smaak cayennepeper 2 eetl. boter 2 grote uien 1 groene peper 2? dl.yoghurt 1 eetl. citroensap 200 ... bekijk recept »
500-600 GRAM MAGERE RUNDERLAPPENIN KLEINE BLOKJES GESNEDEN-PEPER EN ZOUT-1 EETL. WIJNAZIJN3 EETL. KERRIEPOEDER-3 TENEN KNOFLOOKGEKNEUSD OF UIT DE KNOFLOOKPERS-1 STUK GEMBERWORTELGERASPT OF 1/2 THEEL. GEMBERPOERDER-1 LAURIERBLADVERKRUIMELD-2 KARDEMOMZ... bekijk recept »
800 gram runderlappen in kleine blokjes gesneden, 3 uiengesnipperd, 1 rundvleesbouillontablet, peper en zout, 2 theelepels nootmuskaat, 750 gram spruitjes Hulpmiddelen Braadpankookpan. Hulpmiddelen - Braadpankookpan. Voorbereiding Bak het vlees aan.... bekijk recept »
600 g magere runderlappen (stooftijd 1 ? 1,5 uur) of riblappen (2 uur) of doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 ? 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s pep... bekijk recept »
250 gr boter500 gr runderlappen (in blokjes van ca 2x2 cm)peper-zout-nootmuskaat (liefst allemaal versgemalen)2 grote uien (gesnipperd)3 tenen knoflook (gesnipperd)3 tomaten (in schijfjes)4 laurierblaadjes1 spaans pepertje (ontpitin ringetjes)2 tl su... bekijk recept »
800 g rib-runderlappenin blokjes 1 eetlepel bloem (plus extra om te bestuiven) 2 eetlepels olie 2 uiengesnipperd 2 stengels bleekselderijin stukjes 1 laurierblad 1 theelepel gedroogde salie 300 ml witte wijn 100 ml runderbouillon (van tablet) 1... bekijk recept »
1/2 eetlepel korianderzaadjes 1/2 eetlepel witte peperkorrels 5 teentjes knoflookfijngesneden 1 theelepel grof zeezout 1 zakje verse koriander (15 g)fijngesneden 500 g magere rib-/runderlappen 1 blik kokosmelk (400 ml) 750 g pompoengeschild 1/2 ... bekijk recept »
In ons land heeft de mening post gevat dat de gerechten uit de Thaise keuken erg pikant en soms ook bijzonder scherp zouden zijn. Dat is een grove misvatting want in de Thaise keuken kent men tal van gerechten die vrij mild gekruid zijn. De Thaise cu... bekijk recept »