171 recepten met riblappen
1 kg dikke runder riblappen 2 dikke rode ui in parten 2 teen knoflook in plakjes 2 takjes verse rozemarijn naaldjes fijngesneden 150 gr magere gerookte spekblokjes 500 ml rode ( Rhône) wijn peper en zout uit de molen 2 el bloem 50 gr boter 1 k... bekijk recept »
700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten Snijd het vlees in grov... bekijk recept »
700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten Snijd het vlees in grov... bekijk recept »
600 gram riblappen1 eetl ketjap2 eetl tomatensaus1 theel zout1 grote ui1 grote winterwortel3 aardappelen1 groene paprika2 rode uien3 stengels bleekselderij1 blik tomaten met sap1 prei. Voor de dumplings: 2 kopjes bloem50 gram boter4 theel. bakpoeder1... bekijk recept »
600 g magere runderlappen (stooftijd 1 ? 1,5 uur) of riblappen (2 uur) of doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 ? 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s pep... bekijk recept »
600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s peper en zout... bekijk recept »
1 kg riblappen. 3 uien. 1 pakje gezeefde tomaten. 0,5 liter rode wijn. 100 gram feta. 2 theel. knoflookpasta. 2 theel. honing. 1 eetl. citroensap. 1 theel. gedroogde tijm. 2 laurierblaadjes. 3 eetl. olie. 75 gram boter. zout en peper. Verhit de olie ... bekijk recept »
700 gram dikke riblappen, 2 tot 3 grote uien, bos verse peterselie, 2 laurirblaadjes, 2 boulionblokjes, patent tarwe bloem Doe het rundvlees in een grote pan met 2 liter koud water. Breng dit aan de kook en schuim het af. Plaats de pan op een laag vu... bekijk recept »
1 (liefst biologische) sinaasappel150 g gerookte spekblokjes (PanchettaItaliaanse gedroogde spek)2 uienfijngesneden5 teentjes knoflookgeperst2 gedroogde rode pepertjesfijngewreven100 g winterwortelin plakken1/2 preiin ringen1 stengel bleekselderijin ... bekijk recept »
2 uien 1 aubergine zout 400 g tomaten of 1/2 l blik stukjes tomaat 750 g doorregen riblappen versgemalen peper 5 eetl. olijf- of zonnebloemolie 12 gedroogde pruimen zonder pit 2 theel. kaneelpoeder 1 eetl. vloeibare honing 1 eetl. sesamzaadjes. Verhi... bekijk recept »