Recepten met riblappen

171 recepten met riblappen

Riblappen

Riblappen Rund: De riblappen zijn de malste stooflappen van het rund ( dunne lende) en het snelst te bereiden.

Geurig stoofpotje uit de Rhônestreek

1 kg dikke runder riblappen 2 dikke rode ui in parten 2 teen knoflook in plakjes 2 takjes verse rozemarijn naaldjes fijngesneden 150 gr magere gerookte spekblokjes 500 ml rode ( Rhône) wijn peper en zout uit de molen 2 el bloem 50 gr boter 1 k... bekijk recept »

Tajine Met Rundvlees

700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten Snijd het vlees in grov... bekijk recept »

Tajine Met Rundvlees

700 gr magere riblappen 1 ui 2 teentjes knoflook 2 tomaten 3 el slaolie 2 el olijfolie 1 1/2 tl zwarte peper 1 1/2 tl gemberpoeder enkele draadjes saffraan 2 1/2 el gehakte koriander 2 venkelknollen ? 500 gram 300 gr doperwten Snijd het vlees in grov... bekijk recept »

Familiestoofpot Met Dumplings

600 gram riblappen1 eetl ketjap2 eetl tomatensaus1 theel zout1 grote ui1 grote winterwortel3 aardappelen1 groene paprika2 rode uien3 stengels bleekselderij1 blik tomaten met sap1 prei. Voor de dumplings: 2 kopjes bloem50 gram boter4 theel. bakpoeder1... bekijk recept »

MEXICAANSE RUNDERSTOOFSCHOTEL

600 g magere runderlappen (stooftijd 1 ? 1,5 uur) of riblappen (2 uur) of doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 ? 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s pep... bekijk recept »

Mexicaanse Runderstoofschotel

600 g magere runderlappen (stooftijd 1 a 1,5 uur)riblappen (2 uur)doorregen - of sucadelappen (2,5 uur) 1 flinke ui 1 teen knoflook 1 blik tomaten op sap 1 theelepel sambal 2 kleine groene paprika's 4 a 5 aardappelen 1 klein blikje ma?s peper en zout... bekijk recept »

Stifado.

1 kg riblappen. 3 uien. 1 pakje gezeefde tomaten. 0,5 liter rode wijn. 100 gram feta. 2 theel. knoflookpasta. 2 theel. honing. 1 eetl. citroensap. 1 theel. gedroogde tijm. 2 laurierblaadjes. 3 eetl. olie. 75 gram boter. zout en peper. Verhit de olie ... bekijk recept »

Runder Ragout

700 gram dikke riblappen, 2 tot 3 grote uien, bos verse peterselie, 2 laurirblaadjes, 2 boulionblokjes, patent tarwe bloem Doe het rundvlees in een grote pan met 2 liter koud water. Breng dit aan de kook en schuim het af. Plaats de pan op een laag vu... bekijk recept »

Toscaans Rundvlees

1 (liefst biologische) sinaasappel150 g gerookte spekblokjes (PanchettaItaliaanse gedroogde spek)2 uienfijngesneden5 teentjes knoflookgeperst2 gedroogde rode pepertjesfijngewreven100 g winterwortelin plakken1/2 preiin ringen1 stengel bleekselderijin ... bekijk recept »

Tajine Van Rundvlees, Pruimen En Aubergines

2 uien 1 aubergine zout 400 g tomaten of 1/2 l blik stukjes tomaat 750 g doorregen riblappen versgemalen peper 5 eetl. olijf- of zonnebloemolie 12 gedroogde pruimen zonder pit 2 theel. kaneelpoeder 1 eetl. vloeibare honing 1 eetl. sesamzaadjes. Verhi... bekijk recept »

Pagina 14 van 18