Recepten met entrecote

228 recepten met entrecote

Entrecote

Entrecote Rund: Entrecôte is gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.

Marokkaanse Wok

1,2 kg entrecote in stukjes gesneden 1 eetlepel komijnpoeder 1 eetlepel korianderpoeder 2 uien 2 rode paprika 2 courgettes 1 aubergine 6 tomaten 6 teentjes look fijngehakt 2 pikante Spaanse pepersfijngehakt 4 potten Tajin Alfez saus met abr... bekijk recept »

Bul Ko Ki. (sla-envelopjes Met Pittige Vleesreepjes.)

600 gram entrecote 1 eetlepel(s) suiker 2 eetlepel(s |Mirin (zoete rijstwijn) 3 eetlepel(s) olie (soja) sla 5 eetlepel(s) sojasaus (Kikkoman) 1.5 eetlepel(s) suiker 2 teentje(s) knoflook (fijngesneden) 2 eetlepel(s) lente-uitjes (ringen) 0.5 eetlepel... bekijk recept »

Rundersate

225 g entrecote geraspte schil van sap van 1 limoen 1 th fijngehakte verse chilipeper 1 el fijngehakte koriander 1/2 th kurkuma 1/2 th gemalen komijn 2 el vissaus olie om in te wrijven Voorbereiding Snijd het vlees in dunne repen en steek ze aan sate... bekijk recept »

"New Yorkse" Wok

1,2 kg entrecote (in dikke reepjes snijden) 1 fles barbecuesaus (Nando) 1 krop ijsbergsla 8 tomaten (elke tomaat in 6 stukken snijden) 1 komkommer (schillen en in plakjes snijden) 3 Spaanse rode pepertjes (ontpitten en fijn hakken) 2 teentjes l... bekijk recept »

Boeuf Provencale

25 g boter 1 kleine uiin dunne ringen 300 g entrecotein reepjes 1 teentje knoflook 1/2 eetlepel tomatenpuree 2 1/2 eetlepel cognac 75 g grotchampignonsin plakjes 4 eetlepels creme fraiche zoutpeper 3 takjes peterseliefijngeknipt In wok boter verhitte... bekijk recept »

Sate Uit Cambodja

500 gr mager rundvlees b,ventrecote in dunne plakjes gesneden (vraag de slager er naar) 2 eetlepels arachide-olie 1 stengel gekneusde citroengras (sereh) 3 teentjes knoflookfijngehakt 1 bosuitjefijngehakt 1 eetlepel donkerbruine suiker (goela dj... bekijk recept »

Mediterrane Yoghurtsaus

1/4 zakje verse Italiaanse kruidenmix4 gedroogde tomaattjes op olie8 zwarte olijven zonder pit1 bakje griekse yoghurt (150 gr)2 tl gehakte knoflookzoutvierseizoenenpeper. Blaadjes en naaldjes van kruiden rissen en fijnknippen. Tomaatjes en olijven fi... bekijk recept »

Bibimbab

Rijst vlees (entrecote) spinazie oesterzwammen worteltjes look courgette sesamzaadjes In de wok groenten fruiten (kruiden met look , zout en peper , afsmaken met sojasaus) alle groenten gaan apart in de wok en worden gereserveerd. ? In de wok vlees ... bekijk recept »

Rundstartaar

100 gr vers gemalen rundstussenribstuk (entrecote) 1 theelepel fijngehakte jonge ui 1 theelepel fijngehakte platte peterselie 1 eierdooier 1 theelepel huisgemaakte mayonaise een weinig fleur de sel een weinig peper van de molen 20 gr Iraanse k... bekijk recept »

Klassieke Rode-wijnsaus

2 sjalotten1 eetlepel boter400 ml volle rode wijn (categorie 9)1/2 pot vleesfond (a 380 ml)1 teentje knoflook (gepeld)2 takjes tijm1 laurierblad100 g roomboter ijskoud Sjalotten pellen en heel fijn snipperen. In wijde (saus)pan sjalot 5 min. in 1 el ... bekijk recept »

Pagina 20 van 23