228 recepten met entrecote
Rund: Entrecôte is gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.2 sjalotjes, fijngesneden 40 gm boter 75 deciliter droge witte wijn 40 deciliter noilly prat (witte vermouth) 300 deciliter kalfsfond (pot) 1 kg asperges, geschild 1 zout, peper 2 entrecotes a 350 g 200 deciliter creme fraiche 1 sap van 1/2 citroen 7... bekijk recept »
6 small uien 25 gm boter 150 deciliter donker bier 1 theelepel(s) tijm 2 entrecotes a 150 gr 1 sneetje ontbijtkoek 1 zout, peper Pel de uien en snijd ze elk in 8 partjes. Smelt de helft van de boter in een pan, schep de uien erdoor en laat ze ca. 2 m... bekijk recept »
2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1- 2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) 4 entrecotes (a ca. 125 g) 1 (versgemalen) zwarte peper 50 gm boter 1 bakje spekreepjes (250 g) 200 deciliter droge rode wijn 200 deciliter vleesfond (a 380 ml, ah) 3 eetlepel(s) sl... bekijk recept »
1 teentje knoflook 6 eetlepel(s) soyasaus 4 eetlepel(s) limoensap 249 gm a la minute gesneden entrecote 1 een rode peper 1 theelepel(s) bruine suiker 3 takjes selderij 150 gm rettich 4 bospeentjes 4 bosuien 1 pluk veldsla 1 eetlepel(s) olie Meng de h... bekijk recept »
4 entrecotes van elk 150 gram wat zout en wat peper uit de molen 100 gram gram boter 1,5 eetlepel cognac 1 deciliter sterk ingekookte runderbouillon 1,5 deciliter slagroom 1,5 eetlepel groene pepers uit een p; otje of blikje Bereiding: Bak eerst de ... bekijk recept »
2 entrecotes 3 tomaten 2 rode uien 3 teentjes knoflook 100 g gewelde abrikozen 2 theelepels chilipoeder 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 theelepel zwarte peper 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenp... bekijk recept »
6 kleine uien 25 gr boter 1 1/2 dl donker bier 1 theelepel tijm 2 entrecotes 1 sneetje ontbijtkoek Zout Peper Pel de uien en snijd ze elk in 8 partjes Smelt de helft van de boter in een pan, schep de uien erdoor en laat ze ± 2 minuten zachtje... bekijk recept »
2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1/2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) 4 entrecotes (ca. 125 g p/s) Versgemalen zwarte peper 50 g boter 1 bakje spekreepjes (250 g) 2 dl droge rode wijn 2 dl vleesfond (ca. 380 ml) 3 eetlepels slagroom 2 eetlepels bloem Z... bekijk recept »
2 sjalotjes, fijngesneden 40 g boter 0,75 dl droge witte wijn 0,4 dl Noilly Prat (witte vermouth) 3 dl kalfsfond (pot) 1 kg asperges, geschild Zout Peper 2 entrecotes a 350 g 2 dl creme fraiche Sap van 1/2 citroen 75 g waterkers, kleingesneden Sjalo... bekijk recept »
600 g entrecote 1 teentje knoflook 3 draaien zwarte peper 80 g boter 250 g boter 1/2 bosje peterselie 3 teentjes knoflook Zout Sla de entrecote lichtjes plat, smeer hem in met knoflook, bestrooi met versgemalen peper en laat de entrec“te 10 mi... bekijk recept »