Recepten met entrecote

228 recepten met entrecote

Entrecote

Entrecote Rund: Entrecôte is gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.

Entrecote met pastasalade

400 g entrecote250 g kleine pasta (penne, farfalle, spirelli,...)250 g kerstomaten (verschillende maten en kleuren)1 handvol zwarte olijven1 rode paprika0.5 rode ui1 handvol spinazie1 bol buffelmozzarella0.25 brood (Marokkaans)2 el rode wijnazijn6 el... bekijk recept »

Geroosterde entrecote met aïoli

800 g entrecote1 cl arachideolie0.5 el citroensap0.5 cl witte wijnazijn0.25 el mosterd2 eidooiers30 cl extra vierge olijfolie3 teentjes knoflook (fijngehakt)peperzout1. Maak de knoflookteentjes schoon, , snij overlangs doorn en verwijder de kiem. Hak... bekijk recept »

Entrecote met lauwwarme snijboonspinaziesalade

4 entrecotes1 eetlepel olie400 gram snijbonen in lange schuinen strepen1 eetlepel (walnoten) olie300 gram spinazie75 gram gorgonzola of bleu d'Auvergne verbrokkeld1. Dep de entrecotes droog met keukenpapier. Bestrijk ze met de olie en bestrooi he... bekijk recept »

Entrecote met jerksaus en gegrilde mais

1 theelepel gemalen nootmuskaat1 theelepel zwarte peper1 theelepel chilipeper1 eetlepel lichtbruine basterdsuiker1 eetlepel honing1 eetlepel tijmblaadjes1 sjalot, gepeld1 teentje knoflook, gepeld2 centimeter verse gember, geschild4 eetlepels olie2 ee... bekijk recept »

Entrecote met peper en limoen

4 entrecotes of ribeyerasp en sap van 1 limoen1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt1 teentje knoflook, geperst2 eetl. olijfolie(scheutje rode wijn)1. Wrijf de entrecotes in met een mengsel van limoenrasp en -sap gemengd met rode peper, knoflook, o... bekijk recept »

Entrecote met paddenstoelen, rucola en balsamicosaus

4 entrecotes van ca. 150 g p.st.zoutversgemalen peperca. 2 eetl. olijfolie25 g rucola, gewassen en gedroogd250 g gemengde paddenstoelen, schoongemaakt2 teentjes knoflook, geperst50 ml rode wijn2 eetl. balsamicoazijn20 g koude boter, in blokjes1. Best... bekijk recept »

Entrecote `Sunny Mountain`

2 entrecotes (ca. 150 g per stuk)zoutversgemalen peper200 ml wijn, Sunny Mountain Shiraz-Cabernet of Chardonnay1/2 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) of 1/2 theel. gedroogd4 sjalotjes, gepeld en in vieren50 g boter6 reuzengarnalen, ontdoo... bekijk recept »

Entrecote met oregano en rozemarijn (Griekenland)

4 dikke entrecotessap van 1 citroengrof zoutversgemalen peper1 eetl. gedroogde oregano1 theel. gedroogde rozemarijn1 eetl. zachte boter2 eetl. olijfolie1/2 glas witte droge wijn1. Verwarm de oven voor op 160°C. Wrijf het vlees rondom in met citro... bekijk recept »

Gegrilde entrecote met balsamicojus en salade

4 entrecotes van ca. 150 g p. st.2 eetl. olijfoliezout en versgemalen peper1/2 kropje (boter)sla, gesneden1 stronkje witlof100 g rode pitloze druiven2 eetl. balsamicoazijn1 eetl. mosterd1. Wrijf de entrecotes in met wat olie, zout en peper. Laat ... bekijk recept »

Geroosterde entrecote met kruidensalade

4 eetl. balsamicoazijnzoutversgemalen peper200 ml olijfolie4 entrecotes (125-150 g per stuk)1 rode ui, in ringen50 g rucola1 bakje tuinkers1/2 bosje (platte) peterselie8 blaadjes munt1. Meng balsamicoazijn, zout, peper en olijfolie. Bestrijk het ... bekijk recept »

Pagina 11 van 23