254 recepten met schelvis
400 gr. Schelvis 100 gr. gekookte Mosselen 100 gr. Grote Garnalen 40 gr. Boter 40 gr. Bloem 3 dl Melk 125 gr. Creme Fraise 2 eetl. Fijn Gehakte Peterselie 1 eetl. Mosterd 1 eetl. citroensap zout en peper 1 Rode Paprika 200 gr. Maiskorrels 400 gr. Pas... bekijk recept »
8 dunne plakjes verse zalmfilet.8 filets van tong of slibtong. Voor de vulling: 250 gram gefileerde schelvis of griet. 1 ei. 2 1/2dl slagroom. zout peper. 50 gram gehakte groen pistaschepitten. Voor de saus: 1 zakje Hollandaise saus. 75 gram boter. 1... bekijk recept »
1 kleine ui 1 eetl olie 1 teentje knoflook wat tijm 1 L visbouillon (van tabletten) 1 vleestomaat 150 gr visfilet (kabeljauwschelvis) 100 gr gepelde garnalen 2 lente-uitjes plakjes citroen Pel de ui en snipper hem. Fruit hem goudgeel in de olie. Knij... bekijk recept »
25 gr boter 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2 theelepels paprikapoeder 750 gr geschilde en in blokjes gesneden aardappelen 71/2 dl visbouillon of water 2 dl melk 150 gr geraspte belegen kaas 250 gr gepelde garnalen zoutpeper 750 gr in blokjes ge... bekijk recept »
Voor de vulling: 6-7 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag) 100 g gepelde garnalen 200 g visfilet (kabeljauwschelvis) 3 eetlepels gehakte amandelen 1/2 theelepel paprikap... bekijk recept »
Voor de vulling: 6-7 sjalotjes, 2 teentjes knoflook 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag), 100 g gepelde garnalen, 200 g visfilet (kabeljauwschelvis), 3 eetlepels gehakte amandelen, 1/2 theelepel pa... bekijk recept »
450 gr. kabeljauwfilet250 gr. gerookte schelvis180 gr. zalmfilet voor de saus: visbouillon (van een blokje)1 ltr. melk250 ml. droge witte wijn2 eetl. maizena300 gr. geraspte Cheddar (of oude) kaas2 eetl. Dyon mosterdzout en peper naar smaak. Saus: do... bekijk recept »
Voor de vulling: 6-7 sjalotjes - 2 teentjes knoflook - 2-3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie - 1/8 liter vis- of kippenbouillon (van tablet mag) - 100 g gepelde garnalen - 200 g visfilet (kabeljauwschelvis) - 3 eetlepels gehakte amandelen - 1/2 thee... bekijk recept »
- 130 gr. bloem - zout - 1 eetlepel olie - 2 eieren - 1 1/2-2 deciliter melk op kamertemperatuur. - 500 gram schoongemaakte vis bijvoorbeeld filet van schelvis en scholinktvisjesgekookte gepelde grote garnalengekookte mosselensardines 1. Zeef de bloe... bekijk recept »
Spoel 250 gram gefileerde zeevis onder (kabeljauw of schelvis) stromend koud waterSnijd de vis in vingerbrede repen. Kijk 100 gram gekookte mosselen na op ongerechtigheden. Spoel ze eventueel onder stromend koud water en laat ze uitlekken. Breng 2 1/... bekijk recept »