254 recepten met schelvis
3 uien 30 gr margarine(koemelk ei vrij) 375 gr aardappelen 1 laurierblad 1 theel tijm 1 liter visbouillon peper en zout 500 gr vismoten,zoals makreel,schelvis,kabeljauw en paling 2 sneetjes brood(koemelk ei vrij) Pel en snipper de uien.Smelt de marga... bekijk recept »
350 gr. gerookte schelvis of wijting350 gr aardappelengekooktklontje boter2 eetl. fijngehakte peterseliepeperzout1 losgeklopt eiolieschijfjes citroen Verdeel het in 10 porties en vorm daarvan, met de hand, cakejes.Een andere manier is, als je het aar... bekijk recept »
300 g visfilet van kabeljauwschelvisscholwijting en dergelijke citroen- of limoensap 50 g bloem 2 theelepels kerrie 2 theelepels kurkuma zout peper 1 dl melk olie om te bakken enkele plakjes of partjes citroen Snij de visfilet in stukken, wa... bekijk recept »
300 g visfilet van kabeljauwschelvisscholwijting en dergelijke citroen- of limoensap 50 g bloem 2 theelepels kerrie 2 theelepels kurkuma zout peper 1 dl melk olie om te bakken enkele plakjes of partjes citroen Snij de visfilet in stukken, wa... bekijk recept »
ca 500 gr. gekookte visbijvoorbeeld kabeljauw botervis of schelviszonder gratenca 700 gr aardappelsgekookt en in dunne reepjes gesneden (gebruik vastkokende aardappels)100 gr. lente-uiin ringetjes2 eetl. boter3 eieren3 1/2 dl. slagroom1 1/2 theel. ... bekijk recept »
1 bussel kervel 2 sneetjes kaas 4 stuks appels 4 moten vis 1. Vet een vuurvaste ovenschaal in,leg er de kabeljauw in en kruid met peper ,zout,en kervel.Schik de sneetjes kaas op de vis .bestrooi met kerriepoeder,blokjes appel en enkele nootjes sol... bekijk recept »
100 gram visfilet (kabeljauwwijtingschelvis) 2 sprietjes bieslook half pakje kerriesaus kwart el gembersiroop Maak de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking klaar. Roer de vis door de saus en kook de saus met de deksel op de pan 5 min... bekijk recept »
1 kg gesorteerde stevige vis (schelvismakreelpoonzeepaling enz.) 2 eetlepels olie 3 schoongemaakte en kleingesneden uien 200 gr in plakjes gesneden worteltjes 2 schoongemaakte en in ringen gesneden preitjes 1 uitgeperst teentje knoflook 1 liter visbo... bekijk recept »
1 el olijfolie 1 gesnipperd uitje snufje knoflook lepel tomatenpuree enkele filets o.a. schelvisbaarstongmakreel 1 liter visbouillon snufje selderie tijm foelie 3 blaadjes saffraan De ui aanfruiten in de olie, knoflook toevoegen, daarna de kruiderij,... bekijk recept »
- 2000-2500 gr. panklare zeevis in 5-8 soortenwaaronder poonpieterman zeeduivelschelviswijtingzeebaars en knorhaantjes. - 3 deciliter olijfolie - 2 grote fijngesnipperde uien. - 10 geperste teentjes knoflook - 200 gr. gewassen in stukken gesneden t... bekijk recept »