529 recepten met krab
Krabben zijn schaaldieren die behoren tot de tienpotigenfamilie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en worden over de hele wereld gegeten. Krabben zijn een goede bron van eiwitten, vitamines en mineralen. Ze bevatten ook omega-3-vetzuren, die goed zijn voor de gezondheid van het hart en de hersenen.400 g tagliatelle (met ei Italiaans (zak a 500 g)) 1 beker slagroom (250 ml) 1 courgette 1 bakje cherrytomaten (250 g) 1 zakje verse bieslook (25 g) 1 blikje krab (stukken (170 g)) 1 zak gemengde sla (300 g) ... bekijk recept »
2 blikjes krab (a 170 g) 1 limoen ½ rode ui (in flinterdunne ringen) ½ zakje verse koriander ((a 15 g), fijngehakt) ½ zakje verse basilicum ((a 15 g), fijngehakt) 3 el Thaise vissaus 8 sneetjes brood&nbs... bekijk recept »
2 sneetjes oud witbrood 1 bakje roze garnalen (125 g) 1 blikje extra fancy crab (121 g) 1 ei (M) ½ zakje verse peterselie (à 30 g) 1 eetlepel slagroom 1 eetlepel mayonaise zout en peper 2 eetlepels boter of margari... bekijk recept »
1 snuifje 5-kruidenmengeling 2 eetlepels bladpeterselie, gehakt 40 g boter 4 cl bruine rum 1 snuifje cayennepeper 3 eetlepels fijngesneden bieslook 1 groene piment het sap van één limoen 2 teentjes knoflook 4 eetlepels kokosmelk 1 limoen 4 Noordzeekr... bekijk recept »
3 blikjes krab ((a 170 g),) 20 g boter 70 g bloem 100 ml melk 1 citroen (uitgeperst) 30 g paneermeel 1 bakje verse koriander ((15 g), blad fijngesneden) 3 el zonnebloemolie 4 el chilisaus1. Laat de krab uitlekken. Verhi... bekijk recept »
1 zakje verse dille (15 g) 1 bakje surimi flakes (125 g) 2 bakjes roze garnalen (à 125 g) 3 eetlepels medium dry sherry 250 ml slagroom zout en versgemalen peper 1 zakje waterkers (75 g)1. Helft van dille fijnhakken. S... bekijk recept »
0,5 ananas 150 g ananasconfituur 4 hindesteaks 5 cl bruine rum 19 cl wildfond (uit bokaal) 2 koffielepels speculaasspecerijen 1 klontje boter 2 eetlepels olijfolie peper en zout1. Haal het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast. 2. Pel de halve anan... bekijk recept »
1 blik krab (in stukjes, /- 200 g, uitgelekt nettogewicht) 2 eetlepels ciderazijn 2 eetlepels fijngehakte dille 1 kippenbouillonblokje 3 eetlepels olijfolie peper en zout 2 eetlepels platte peterselie, fijngehakt 180 g rijst sap van 1 citroen vruchtv... bekijk recept »
boter voor de vorm 1 ei 1 eidooier geraspte muskaatnoot 75 g koude boter 1 vel kruimeldeeg 1 maroilles zout 12,5 cl zure room zwarte peper van de molen1. Verwarm de oven voor op stand 6-7 (200°C). 2. Klop het volledige ei met de eidooier en de room ... bekijk recept »
2 blikjes artisjokharten of -bodems (ca. 400 g per blikje) 2 teentjes knoflook2 eetlepels citroensap4 eetlepels olijfolieversgemalen peper1 eetlepel gehakte Provencaalse kruiden (tijmrozemarijnoregano vers of diepvries)100 g krabsticks of krabvlokke... bekijk recept »