228 recepten met garnaal
2 flesjes zonnebloemolie (a 1 liter) 12 grote zoutwater garnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 2 grote aardappels (bv. pommes primeur, zak 1 kg) 2 el mayonaise 1 teen knoflook (geperst) tabasco (red pepper sauc... bekijk recept »
12 reuzengarnalen ((diepvries), ontdooid) 4 el olijfolie 1/2 teen knoflook (fijngesneden) 1 limoen (schoongeboend) 1 el honing 2 el koriander (grof gesneden)1. Pel de garnalen maar laat het staartje zitten. Leg ze in een... bekijk recept »
8 takjes bladpeterselie 120 g geitenkaas (in rolletje) 50 g verse kaas in schaaltje (Philadelphia of andere) peper1. Hak de peterselieblaadjes fijn en doe ze in een bord. 2. Prak de kazen en een beetje peper met een vork tot een glad mengsel. 3. Leg ... bekijk recept »
1 fles frituurolie 2 vellen filodeeg (diepvries) 10 grote garnalen (vers of ontdooid uit diepvries) 50 ml roerbaksaus red curry 50 ml mayonaise 1 komkommer 10 amuselepels1. Verhit de olie om te frituren tot 180 °C. Snijd van het filodeeg fl... bekijk recept »
500 g ongepelde rauwe garnalen 2 eieren 1 eiwit 2 limoenen 1 bundel lente-uitjes 30 g verse koriander 2 stengels citroengras 0,5 rode peper 1 bol verse knoflook 2 cm verse gember 500 g bakbloem sojasaus maïsmeel 2 eetlepels braadolie zout1. Leg het ... bekijk recept »
½ pak filobladerdeeg ((diepvries, a 225 g), ontdooid) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 bakje kiwi-mangosalade ¼ rode peper (fijngesnipperd) 1 sjalotje (fijngesnipperd) 1 theelepel tomatenpuree (tube) 2... bekijk recept »
2 citroenen (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 9 tenen knoflook (ongepeld) 1 1/2 tl gemalen koriander (ketoembar) 5 el olijfolie 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 16 cherry tomaten1... bekijk recept »
16 reuzengarnalen (rauw en ongepeld (diepvries 500 g) ontdooid) 8 plakjes gerookt ontbijtspek ((pakje a 125 g), gehalveerd) 8 el olijfolie 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 citroen (in parten)1. Pel de garnalen en wikk... bekijk recept »
250 g sushirijst 3 eetlepels rijstazijn 1 eetlepel suiker 2 theelepels zout 3 stengels bleekselderij 100 g rosbief (vleeswaar) ½ zakje waterkers (à 75 g) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 pakje nori-vellen 1 eet... bekijk recept »
1 zak zoutwater garnalen ((500 g diepvries), ontdooid) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 eetlepels olie 3 cm verse gember (geschild en in plakjes) 1 stengel citroengras (gekneusd) ½ theelepel korianderzaad 1... bekijk recept »