451 recepten met Forel
- 4 kleine zalmforellen (heel) - bloem - 1 doosje champignons - 2 glazen madeira - 4 dl creme fraiche - 1 citroen - 40 gr. boter - peper en zoutLaat de visman de graten uit de forel snijden, zodanig dat de forellen heel blijven. Spoel de forellen goe... bekijk recept »
3 worteltjes in stukken 1 ui in stukken 1 prei in stukken 2 deciliter witte wijn 8 deciliter water 3 takjes selderij 3 takjes peterselie 1 laurierblaadje mespunt piment 5 gekneusde witte-peperkorrels 1 visbouillontablet 1 forse schoongemaakte rode po... bekijk recept »
1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasemforelsnoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd zijn. 3 takjes tijm Zoutkorst: 6 eiwitten 500 gram zout Kruidenpannenkoekjes: 75 g bloem 1,5 dl melk 2 e... bekijk recept »
1 forelzeebaarstandbaarsbrasemkarper of harder (ca. 700 gr vis)schoongemaakt 1 theelepel zout ca. 2 eetlepels bloem plantaardige olievoor het frituren verse korianderblaadjesvoor de garnering voor de saus: 1 eetlepel plantaardige olie 50 gr wortelfij... bekijk recept »
Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerookte zalm - gerookte vis - haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerook... bekijk recept »
Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerooktezalm - gerookte vis- haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerookte... bekijk recept »
2 visfilets (Forel is erg lekkermaar anders kan ook), 1/3 cup (80 ml) pijnboompitten, 1/4 cup (65 ml) witte martini, boter en olie, halve citroen, peterselie, bloem, peper en zoutEven de pijnboompitten op middel vuur bruin bakken. Uit de pan halen en... bekijk recept »
1/2 pakje boter 4-6 uitgeperste teentjes knoflook 1/2 eetlepel fijngehakte selderij 1 eetlepel fijngesnipperde peterselie zoutpeper 4 zalmforellen Roer in een kom de boter zacht en voeg de knoflook, selderij, peterselie e wat zout en peper toe. Spoel... bekijk recept »
250 gram verse kuit van karper of forel 2 theelepels zout 1 oudbakkelbroodje 250 ml. olijfolie sap van 2 citroenen of limoenen 1 teentje knoflook 1 ui 8 zwarte olijven Spoel de kuit goed af en verwijder alle velletjes. Bestrooi ze met zout en laat ze... bekijk recept »
2 pitabroodjes 2 lenteuitjes 6 zongedroogde tomaatjes in olie 150 g gerookte forelfilet 1 blikje ansjovis in olie 1/2 citroen 4 eetlepels groene pesto Pitabroodjes overlangs halveren en in de broodrooster roosteren. Lenteuitjes schoonmaken e... bekijk recept »