Recepten met Forel

451 recepten met Forel

Forel

Forel Hoort tot de zalmachtigen. Kan wel een meter lang worden en 20 kilo zwaar. Er zijn soorten die naar zee trekken en anderen die altijd in zoet water blijven. Hij laat zich uitstekend kweken. Wordt ook als zalmforel verkocht.

Zalmforel met paddestoelen (en madeirasaus)

- 4 kleine zalmforellen (heel) - bloem - 1 doosje champignons - 2 glazen madeira - 4 dl creme fraiche - 1 citroen - 40 gr. boter - peper en zoutLaat de visman de graten uit de forel snijden, zodanig dat de forellen heel blijven. Spoel de forellen goe... bekijk recept »

Gepocheerde Rode Poon

3 worteltjes in stukken 1 ui in stukken 1 prei in stukken 2 deciliter witte wijn 8 deciliter water 3 takjes selderij 3 takjes peterselie 1 laurierblaadje mespunt piment 5 gekneusde witte-peperkorrels 1 visbouillontablet 1 forse schoongemaakte rode po... bekijk recept »

Zeebaars In Zoutkorst

1 zeebaars van ca. 800 gram (alternatieven: brasemforelsnoek) De vis moet schoongemaakt zijn en de kieuwen en schubben moeten verwijderd zijn. 3 takjes tijm Zoutkorst: 6 eiwitten 500 gram zout Kruidenpannenkoekjes: 75 g bloem 1,5 dl melk 2 e... bekijk recept »

Vis Met Zoetzure Saus

1 forelzeebaarstandbaarsbrasemkarper of harder (ca. 700 gr vis)schoongemaakt 1 theelepel zout ca. 2 eetlepels bloem plantaardige olievoor het frituren verse korianderblaadjesvoor de garnering voor de saus: 1 eetlepel plantaardige olie 50 gr wortelfij... bekijk recept »

Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac

Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerookte zalm - gerookte vis - haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerook... bekijk recept »

Suggesties Voor Vishapjes A La Montignac

Garnaal - mossel - kreeftenstaart - langoestine - krabbenvlees - surimi - gerooktezalm - gerookte vis- haring - tonijn - paling U kunt de hier gegeven suggesties combineren met de groente-, eier-, kaas- en vleeshapjes a la Montignac. Voor de gerookte... bekijk recept »

Gebakken Visfilet

2 visfilets (Forel is erg lekkermaar anders kan ook), 1/3 cup (80 ml) pijnboompitten, 1/4 cup (65 ml) witte martini, boter en olie, halve citroen, peterselie, bloem, peper en zoutEven de pijnboompitten op middel vuur bruin bakken. Uit de pan halen en... bekijk recept »

Zalmforel Met Knoflookboter

1/2 pakje boter 4-6 uitgeperste teentjes knoflook 1/2 eetlepel fijngehakte selderij 1 eetlepel fijngesnipperde peterselie zoutpeper 4 zalmforellen Roer in een kom de boter zacht en voeg de knoflook, selderij, peterselie e wat zout en peper toe. Spoel... bekijk recept »

Taramosalade

250 gram verse kuit van karper of forel 2 theelepels zout 1 oudbakkelbroodje 250 ml. olijfolie sap van 2 citroenen of limoenen 1 teentje knoflook 1 ui 8 zwarte olijven Spoel de kuit goed af en verwijder alle velletjes. Bestrooi ze met zout en laat ze... bekijk recept »

Pitatoastje Met Forelfilet

2 pitabroodjes 2 lenteuitjes 6 zongedroogde tomaatjes in olie 150 g gerookte forelfilet 1 blikje ansjovis in olie 1/2 citroen 4 eetlepels groene pesto Pitabroodjes overlangs halveren en in de broodrooster roosteren. Lenteuitjes schoonmaken e... bekijk recept »

Pagina 40 van 46