197 recepten met tortellini
4 ongepaneerde schnitzels 5 eetlepels bloem 3 eieren 1 eetlepel pesto 75 gram geraspte (parmezaanse) kaas 50 gram paneermeel 4 eetlepels olijfolie 400 gram tortelinni spinazie 1. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Strooi de bloem op een pl... bekijk recept »
200 g pastabloem (type 00 extra)300 g ricotta0.5 kl citroenschil (geraspt)0.5 bosje basilicum2 el pijnboompitten4 eieren1 ui1 teentje knoflook600 g tomatenblokjes (in blik)geraspte parmezaan2 kl azijnolijfoliepeperzout1. Maak de pasta. Kneed de bloe... bekijk recept »
400 g tortellini (met kaasvulling, kant-en-klaar)250 g pruimtomaten (mini, 1 doosje)150 g jonge spinazie2 tenen knoflook2 el bladpeterselie (gehakt)50 g pijnboompitten3 el kappertjes2 sneetjes toastbroodgeraspte parmezaanolijfoliepeperzout1. Pel en s... bekijk recept »
500 g tortellini200 g geitenkaas200 g ham300 g wortelen300 g erwtenhandvol rucola225 ml room50 g geraspte parmezaanolijfolienootmuskaatzout1. Snij de gekookte ham in blokjes. Bak ze in een grote pan licht aan in olijfolie. Voeg de room toe. 2. Roer d... bekijk recept »
1 kg scampi's500 g tortellini (met ricotta)1 onbehandelde sinaasappel1 onbehandelde limoen2 dl witte martiniolijfolie2 sjalottenbieslookpeperzout1. Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Pel en snipper de sjalotten. Snipper de bieslook... bekijk recept »
500 g tortellini (ricotta en spinazie) 300 g gerookte zalm 200 g kerstomaatjes 1 kg witloof sap van 1 citroen 2 dl room 1 el olijfolie 100 g gemalen gruyèrekaas 5 el pijnboompitjes 1 blokje groetebouillon 4 takjes verse dille 3 takjes verse ti... bekijk recept »
500 gr tortellini met spinazie en kaas of naar keuze 1 wortel 1 stengel prei 1 ui knoflook, peper, zout 2 grote tomaten basilicum, peterselie 250 ml room1. *Maak de groeten schoon, pel de tomaten.2. *Snij de groeten in fijne blokjes.3. *Stoof de ... bekijk recept »
Voor het deeg:150 g fijn griesmeel (voor pasta)150 g bloem3 eieren3 El olie1 snuifje zout Voor de vulling:400 g verse spinazie250 g ricotta2 eierdooiers100 g geraspte parmezaan voor de versiering1 snuifje nootmuskaat zout, zwarte peper Voor de saus... bekijk recept »
150 g semola rimacinata di grano duro (heel fijn griesmeel van harde tarwe)300 g farina di grano tenero 'tipo 00' (meel van fijn graan)gerookte ham (in reepjes)5 eieren8 eidooiers1 eiwit45 g spinazie4 blaadjes jonge spinazie (voor de afwerking)500 g ... bekijk recept »
1 dunne winterpeen van ongeveer 150 gram25 gram boter of margarine25 gram bloem wit of tarwe6 dl. water200 gram sperziebonen (vers of uit de diepvries)1 bouillontablet125 gram tortellini met kaasvulling of champignonvulling (voor niet-vegetariers kan... bekijk recept »