197 recepten met tortellini
Tortellini is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een ringvormig uiterlijk, met een vulling omhuld door dunne pasta. Tortellini is verkrijgbaar in verschillende maten, maar de meest voorkomende maat is ongeveer 1 cm in diameter. Tortellini kan worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder vlees, kaas, groenten en zeevruchten.1 courgette (in dunne plakjes geschaafd) 1 bak tortelloni con formaggio e nocci (pasta 250 g) 125 ml crème fraîche 200 g gerookte zalmsnippers (bakje 200 g) 2 eetlepels kappertjes 1 zak waterkers (75 g)1. Courgette in ru... bekijk recept »
2 el olijfolie 2 tenen knoflook 400 g Italiaanse roerbakmixgroenten 1 pot runderbouillon (340 ml) 250 g verse tortellini ham (koelverse pasta) 1 snufje zout 1 snufje peper 2 takjes basilicum1. Verhit in een soeppan de olijfolie. Fruit de knofl... bekijk recept »
500 g verse tuinbonen (ongedopt) 2 kippenbouillontabletten 125 g tortellini met kaasvulling (al formaggio, zakje a 250 g) ½ zakje verse munt (a 15 g) 3 eetlepels citroensap1. Tuinbonen doppen (peulen tussen handen opendruk... bekijk recept »
4 eetlepels gehakte bieslook 100 g grijze garnalen 2,5 eetlepel mosterd 300 g visfilets naar keuze (kabeljauw, zeewolf, enz.) 1 sjalot 25 cl lichte room 1 eetlepel olijfolie 150 g diepgevroren erwten 500 g tortellini gevuld met ricotta en spinazie 10... bekijk recept »
2 zakken Italiaanse tomatensoep (a 400 ml) 1 bakje tortellini verdi (verse pasta, 250 g) 1 zakje Italiaanse groentemix (250 g) 300 g panklare spinazie 1 bakje groene pesto (100 g) 1 ciabatta (Italiaanse brood) 3 e... bekijk recept »
500 g broccolistronken 250 kerstomaten 6 eetlepels olijfolie 3 eetlepels wijnazijn 50 g pijnboompitten peper en zout 500 g verse tortellini een flinke handvol basilicumblaadjes pancetta1. Verwijder de broccolistelen, bewaar alleen de rozen. Doe ze in... bekijk recept »
300 g tortellini met ham 300 g soepgroenten 1,5 theelepel gevogeltebouillon 3 takjes basilicum 2 eetlepels extra zuivere olijfolie gemalen zwarte peper 1,5 l water1. Doe de soepgroenten samen met het liter water in een grote kookpot. Breng traag aan ... bekijk recept »
400 g groene aspergetips 1 el olijfolie extra vierge 500 g tortellini zongedroogde tomaat en kaas koelschap 20 g peterselie 1 teentje knoflook 500 g trostomaten in kleine blokjes 150 g Parmezaanse kaasSnijd de tomaten in kleine blokjes en verwijder d... bekijk recept »
250 g champignons (bakje) 2 preien 2 el olijfolie 250 g hamblokjes (duopak) 200 ml crème fraîche (beker) 45 g pesto alla Genovese (potje à 90 g) 500 g tortellini (zak à 250 g)1. Snijd de champignons in plakjes. Wa... bekijk recept »
800 g broccoli 250 g verse tortelli parmigiani (pak à 125 g, pasta) 2 el olijfolie 4 kalfsoesters 25 g boter 6 zongedroogde tomaten in olie 150 g rucolapesto1. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de stelen in stukjes en kook in 8 m... bekijk recept »