197 recepten met tortellini
2 pakken/zakjes tortellini met vleesvulling 375 ml slagroom 1 bouillinblokje 2 tl curry/ketchup gemalen peper cayenne peper 2 teentjes knoflook 10 vleeswarenplakjes ham 1 dikke ui of twee kleine uien boter/olie om in te bakken Kook de tortellini met ... bekijk recept »
100 g bloem 1 ei 1/2 eetl olijfolieVoor de vulling : 100 g ricotta 50 g mascarpone 3 eetl fijne blokjes van rodegele en groene paprika 2 eetl aubergineblokjes 2 eetl olijfolie peper en zoutVoor de garnituur : 12 plakjes aubergine 2 eetl rode ... bekijk recept »
- 2 stukken zalmfilet (250gr) - sesamolie - 1 pak tortellini gevuld met ricotta en walnoten - rucola (50gr) - alfalfa (50gr) - 2 handjes waterkers - 1 zak botersla - 1 citroen voor de dressing: - 1/2 tl mosterd - 1/2 tl mierikswortel - 1eetl framboz... bekijk recept »
1 dunne prei - 2 vles of kruidenbouillontabletten - 125 gram tortellini met kaasuit een zakje - 1 theelepel Italiaanse kruiden - ca. 1 eetlepel azijn of citroensap - 75 gram grofgeraspte belegen Goudse kaas. Maak de prei schoon en snijd het witte en ... bekijk recept »
500 g tortellini200 g geitenkaas200 g ham300 g wortelen300 g erwtenhandvol rucola225 ml room50 g geraspte parmezaanolijfolienootmuskaatzout1. Snij de gekookte ham in blokjes. Bak ze in een grote pan licht aan in olijfolie. Voeg de room toe. 2. Roer d... bekijk recept »
500 g tortellini 500 g broccoli ? l instantbouillon 2 el tarwebloem 2 el boter 200 g roomkaas met kruiden Voorbereiding Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Blancheer intussen de broccoliroosjes 5 tot 7 minuten in ? l in... bekijk recept »
400 g tortellini (met kaasvulling, kant-en-klaar)250 g pruimtomaten (mini, 1 doosje)150 g jonge spinazie2 tenen knoflook2 el bladpeterselie (gehakt)50 g pijnboompitten3 el kappertjes2 sneetjes toastbroodgeraspte parmezaanolijfoliepeperzout1. Pel en s... bekijk recept »
500 g tortellini (met ham- of kaasvulling)1 kg witte asperges (schoongemaakt)1 citroen (sap van)20 g boter1 sjalot1 bakje tuinkers200 ml room1. Schil de asperges grondig en breek het houtachtige uiteinde eraf. Kook ze 10 tot 12 minuten, in lichtgezou... bekijk recept »
1 pakje verse groene tortellina a 250 g. (Koeling grotere supermarkten of traiteur) zout anderhalf el pesto genovese (met basilicum) 200 ml creme fraiche schenkbaar (Friesche Vlag) 200 g gerookte zalmin reepjes van anderhalve cm. 1 tl geraspte c... bekijk recept »
1 kg scampi's500 g tortellini (met ricotta)1 onbehandelde sinaasappel1 onbehandelde limoen2 dl witte martiniolijfolie2 sjalottenbieslookpeperzout1. Pel de scampi's en verwijder het darmkanaal. Pel en snipper de sjalotten. Snipper de bieslook... bekijk recept »