1000 recepten met spaghetti
Spaghetti is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het is een van de meest populaire pasta's ter wereld en wordt gewaardeerd om zijn lange, dunne vorm en zijn veelzijdigheid. Spaghetti is verkrijgbaar in verschillende diktes, waaronder dunne spaghetti, medium spaghetti en dikke spaghetti.300 g spaghetti1. Breng een grote (pasta)pan met ruim water aan de kook. Gebruik minimaal 1 liter water per 100 g pasta. Als pasta in ruim water wordt gekookt, helpt dat te voorkomen dat hij gaat plakken. Olie toevoegen is niet nodig. 2. Voeg, als he... bekijk recept »
4 el olijfolie 1 teen knoflook 300 g kipfilet 1 tl gedroogde oregano 1 snufje zout 1 snufje peper 350 g spaghetti 500 g kastanjechampignons 4 el crema di balsamico 5 el peterselie 75 g Parmezaanse kaas1. Verhit de helft van de olijfolie in ... bekijk recept »
400 g spaghetti 2 uien 2 eetlepels vloeibare margarine 1 schaaltje vegetarische balletjes (210 g) 1 doosje champignons (250 g) 1 pot sugo tomatensaus piccante (470 g) 1 doosje cherrytomaten (250 g)1. Spaghetti met wein... bekijk recept »
150 g winterpeen (geschild) 2 stengels bleekselderij 30 g boter 1 pakje Prosciutto di Parma ((vleeswaren 75 g), in reepjes) 400 g rundergehakt 1 ui (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 50 ml rode wijn (vo... bekijk recept »
300 g 4-granen spaghetti 500 g rundergehakt 2 eieren 50 g paneermeel 1.5 tl gemalen nootmuskaat 2 el olijfolie 600 g Verdura pastasaus 100 g belegen kaasVerwarm de oven voor op 200°C. Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en zout in 7 min. b... bekijk recept »
6 el Pietro Coricelli olijfolie extra vergine (fles 1 l) 400 g tomatenblokjes 250 g cherrytomaatjes 2 tenen knoflook 1 ui 350 g spaghetti 150 g ricotta (baktje 250 g) 3 el peterselie (bakje 30 g) 200 ml water 1 snufje zout 1 snufje peper1. ... bekijk recept »
300 g spaghetti 200 g Pecorino Romano (kaas) 1 snufje versgemalen zwarte peper 3 el olijfolie1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp ondertussen de Pecorino Romano kaas boven een kom. Voeg versgemalen z... bekijk recept »
300 g spaghetti 1 bak romatomaten (a 750 g) 1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries 50 g) 5 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook 2 bakjes gekookte gamba's (a 200 g) 1 pakje room culinair (... bekijk recept »
200 g extra mager rundergehakt ½ struik bleekselderij ½ winterpeen 2 el olijfolie 200 g spaghetti 70 g tomatenpuree 400 g tomatenblokjes 2 el balsamicoazijn 10 g rozemarijn 75 g rucola 100 g geraspte kaas (30)1. Bak... bekijk recept »
300 g spaghetti (pak 500 g) 700 g broccoli (in kleine roosjes en steel in plakjes) 1 pot sugo basilico (pastasaus, 470 ml) 1 blik hotdogs (giant (6 stuks), in plakjes) 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 tl oregano&... bekijk recept »