965 recepten met penne
Penne is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een buisvormig uiterlijk, met een holle kern en schuin afgesneden uiteinden. Penne is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Penne is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder penne rigate (met ribbels) en penne lisce (glad). Penne is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm.400 g penne rigate 400 g artisjokharten 370 g tonijn in olijfolie (blikje à 185 g) 225 g Napoletanasaus met basilicum (bakje) 70 g rucola1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat de artisjokharten uitl... bekijk recept »
25 g boter 1 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) ½ pak tuinerwten (extra fijn (a 450 g, diepvries)) ½ pak tuinbonen (a 300 g, diepvries) 1 zak andijvie (fijngesneden (250 g)) 1 pakje Parmaham (75... bekijk recept »
300 g penne (pasta) 700 g broccoliroosjes 1 pot verse tomaten-mascarpone saus (475 g) 2 eieren (gesplitst) 50 g geraspte kaas (jongbelegen)1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de broccol... bekijk recept »
150 g penne 400 g tastytomtomaten 1 rode peper 1 teen knoflook 2 tl Provençaalse kruiden 2 bosuitjes 150 g achterham1. Kook de penne in ruim kokend water in 12-14 min. beetgaar. Snijd de tomaten in stukjes. Snijd het steeltje van de rode ... bekijk recept »
300 g penne 2 courgette (gele) 2 el olie ½ tl gedroogde salie 125 ml crème fraîche ½ citroen 200 g gerookte zalmsnippers1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking. 2. Snijd de courgette in dunne plakjes. V... bekijk recept »
250 g penne (pasta) 1 el olijfolie 1 courgette (in schuine plakken) 2 portobello champignons (in plakken) 125 g spekblokjes (mager) 50 g Parmezaanse kaas 2 el pesto (vers)1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de ... bekijk recept »
1 citroen 15 g verse dille 2 tl suiker 15 ml olijfolie 2 tl mosterd 300 g penne rigate 2 zakken groentemix (a 400 g) 1 visbouillontablet 400 g kabeljauwfilet1. Snijd de citroen in 4 dunne plakes. Schil de rest van de citroen tot ... bekijk recept »
300 g volkoren penne 1 bakje kastanjechampignon 200 g belegen kaas 5 el olijfolie extra vierge 1 el natuurazijn wit 1 zak veldslamelange1. Kook penne in ruim kokend water met zout beetgaar volgens aanwijzingen op verpakking. Verwarm oven vo... bekijk recept »
300 g penne 3 el olijfolie 800 g Italiaanse roerbakgroente champignons 4 eieren 125 g crème fraîche 92½ g pesto alla Genovese 125 g mozzarella 75 g rucola 30 g saladepijnboompitten1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de penne ... bekijk recept »
3 el olijfolie 3 uien (gesnipperd) 1 schaal mager rundergehakt (ca. 455 g) 1 ei (losgeklopt) 3 el Italiaanse (kruiden (potje 12 g)) 200 g penne rigate (pasta, zak 500 g) 1 struik bleekselderij (in boogjes) ... bekijk recept »