965 recepten met penne
Penne is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een buisvormig uiterlijk, met een holle kern en schuin afgesneden uiteinden. Penne is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Penne is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder penne rigate (met ribbels) en penne lisce (glad). Penne is verkrijgbaar in verse en gedroogde vorm.95 g pistachenoten 500 g mager half-om-halfgehakt 1 pakje gehaktkruiden Grieks (Euroma Meatballs & Co.) 300 g penne 1 schaal tastytomtomaten 15 g dille 300 g rauwkost radijsmix 165 g olijven met witte kaas1. Hak de noten fijn. Doe ... bekijk recept »
1 rode peper 2 tenen knoflook 2 el olijfolie 50 ml rode wijn 400 g tomatenblokjes 300 g penne rigate 50 g kappertjes 90 g Taggia-olijven1. Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen... bekijk recept »
300 g volkoren penne (pasta, zak 500 g) 1 bloemkool (in roosjes) 3 el olijfolie 4 braadworsten (in stukjes) 75 g boerenkaas (oud 48) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 4 el zwarte olijven ((potje 290 g), in plakje... bekijk recept »
300 g penne 200 g spekreepjes 800 g artisjokharten 4 takjes tijm 2 tenen knoflook 250 g ricotta1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. 2. Verhit ondertussen een hapjespan zonder olie of boter en bak het spek in 5... bekijk recept »
200 g jonge spinaziescheuten 2 rumsteak (± 200 g per stuk) 50 g rucola 100 g parmezaanschilfers 125 ml balsamicoazijn 250 g penne 4 eetlepels pijnboompitten 4 eetlepels olijfolie 300 g trostomaten 0,5 eetlepel boter peper zout1. Kruid de steak met pe... bekijk recept »
400 g volkoren penne 500 g zeevruchtencocktail (diepvries) 1 aubergine 690 ml sugocasa cipolla e aglio (tomatensaus) 100 ml droge witte wijn 75 g rucolasla1. Kook in ruim water met zout de penne volgens de aanwijzingen op de verpa... bekijk recept »
1 bakje platte peterselie (20 g) 2 eieren 2 tenen knoflook (fijngesneden) 4 ribkarbonades ½ pakje paneermeel (a 150 g) 100 ml zonnebloemolie 8 kleine augurken (zuur (potje 340 g))1. Snijd het blad van de peterseli... bekijk recept »
1 ui 1 teentje knoflook olijfolie om in te bakken 250 g champignons 1 broccoli 1 el rode pesto 200 ml kookroom 100 g geraspte oude kaas Romige champignonsPel en snipper de ui.Pel en snijd de knoflook fijn.Verhit ... bekijk recept »
1 groentenbouillontablet 100 g groene kool 100 g witte bonen (potje) 1 teentje knoflook 2 middelgrote aardappels 150 g penne rigate 1 zakje Italiaanse groentemix (250 g) 100 g gekookte hamreepjes 2 blikjes tomatenblokjes&nbs... bekijk recept »
300 g penne rigate 2 aubergines 4 boerenmetworsten 2 el olie 370 g basis voor pastasaus Italiaanse kruiden 1 citroen 10 g peterselie 120 g groene olijven in plakjes1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. 2... bekijk recept »