Recepten met linguine

124 recepten met linguine

Linguine

Linguine Linguine is een soort pasta die gemaakt is van durumtarwe. Het heeft een platte vorm en is ongeveer 3 mm breed. Linguine is een veelzijdige pasta die kan worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en ingrediënten. Linguine is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder verse linguine, gedroogde linguine en kant-en-klare linguine.

Zeeduivel A La Joke

4 x 200 gr zeeduivel filet, 4 eetlepels olijfoliebloem, 8 tenen knoflook, 4 dl droge witte wijn, I5O gr boter, 1/2 bosje peterselie peterselie, zout, peper uit de molen, 450 gr linguine pasta Pel de knoflook en leg ze in de knijper. Spoel de petersel... bekijk recept »

Tomaten-garnalenbouillon

2 vleestomaten 1 pakje bouillonsoep met tuinkruiden 1 dl tomatensap 200 g Noorse gepelde garnalen 50 g gekooktegroene lintmacaroni (linguine) 1 eetlepel fijngesneden basilicumblaadjes Bereidingswijze Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in stuk... bekijk recept »

Romige champignonpasta met rucola en gekarameliseerde ui

400 g linguine500 g Parijse champignons200 g rucola1 ui2 teentjes knoflook250 ml room50 g geraspte parmezaan100 ml witte wijn1 el honingboterolijfoliepeperzout1. Kook de pasta beetgaar in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. P... bekijk recept »

Kip Archiduc

4 kipfilets (600 g)2 bakjes champignons250 ml room2 el olijfoliecitroensap (van halve citroen)peterselie1 teentje knoflookpeperzoutnootmuskaat1. Spoel de kipfilets en dep ze droog met keukenpapier. Bak ze aan in olijfolie. Kruid met peper, zout en no... bekijk recept »

Pasta met pesto van rucola en munt met ricotta en kerstomaatjes

500 g linguine 1 ui, gepeld en gesnipperd1 teentje knoflook, gepeld en heel fijn gesnipperd olijfolie80 ml droge witte wijn150 g gele kerstomaatjes100 g ricotta 50 g rucola Voor de pesto:50 g rucola50 g munt70 g parmezaan, geraspt olijfolie50 g pijnb... bekijk recept »

Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes

2 soeplepels Solo Vloeibaar 6 dl droge witte wijn 500 g linguine 2 teentjes knoflook, geperst 3 soeplepels kappertjes 75 g zwarte olijven, fijngehakt 50 g groene olijven, fijngehakt 3 soeplepels vers gehakte peterselie of basilicum 2 tomaten, ge... bekijk recept »

Pasta met citroen en basilicum

400 gr pasta (spaghetti, linguine of tagliatelle) 12 el olijfolie extra vergine 2 tenen knoflook 0,5 rode chilipeper 1 handje basilicum 1 vleestomaat 2 biologische citroenen 40 gr Parmigiano Reggiano 20 gr boter1. Hak de knoflook en de halve c... bekijk recept »

pasta met kip tikka masala

1 courgette 400 ml kokosmelk 400 gr kipfilet 2 el arachideolie 2 el indiase currypasta tikka masala 1 rode paprika 1 ui 400 gr linguine 1 limoen gehakte koriander 1. Kook de pasta “al dente” in gezouten kokend water.2. 2.Snij de kipfilets in kle... bekijk recept »

Etentje met lei en Mia 2015

zie bij desbetreffende gerechten1. Amuse 1 Komkommer met gerookte forelfilet.Amuse 2 Omwikkelde gamba's met mango dip.Amuse 3 Garnaaltjes met avocadomousse Wijn bij de aperitieven Licht mousserende Seixos o tal vinho da Lixa.2. Voorgerecht Bleekselde... bekijk recept »

Pasta met truffel

500 g linguinezwarte truffel (carpaccio van truffel, uit een potje)100 g parmezaan (schilfers extra naar smaak)25 ml truffelolie50 g bieslook (gesnipperd)zwarte peper (versgemalen)zeezout1. Kook de pasta al dente en giet af. Laat uitlekken. 2. Meng d... bekijk recept »

Pagina 11 van 13